用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

潮流時尚 今日: 75|主題: 79797

[鞋] 雞毛黑色clara 係咪全年都唔會有on sale?

洋房

國民生產總值:86

發表於 前天 23:17 |顯示全部帖子
好似見親都係得seasonal color on sale, classic black no discount? final sale 會減到幾折?

王國熱話
21個月大得20磅
5歲女乜都唔願食
驢奶???
終於肯食多左嘢啦

洋房

發表於 昨天 08:52 |顯示全部帖子
austinmimi 發表於 16-12-1 23:17
好似見親都係得seasonal color on sale, classic black no discount? final sale 會減到幾折?
...

大宅

國民生產總值:2837

發表於 昨天 11:46 |顯示全部帖子
Shop是否已經開始減價? Thanks !

大宅

國民生產總值:1091

發表於 昨天 11:51 |顯示全部帖子
已經減價差唔多一個禮拜,園方好多減價款收係櫃桶,SA會主動show俾客人睇

公爵府

國民生產總值:25936

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

發表於 昨天 11:54 |顯示全部帖子
austinmimi 發表於 16-12-1 23:17
...
一般一年2次果d public sale, 黑色應該無折

但VIP生日月果個discount可以買黑色,但我唔記得幾折

另外,呢排各大website eg shopbop都 on sale,可以搵下有無黑色

洋房

發表於 昨天 13:34 |顯示全部帖子
伊芙蓮 發表於 16-12-2 11:54
一般一年2次果d public sale, 黑色應該無折

但VIP生日月果個discount可以買黑色,但我唔記得幾折

website 有睇 但好多得b or c 我要d width 先舒服 public sale 去左 但啲seasonal 又睇唔岩 請問香港spend 幾多先vip?

大宅

國民生產總值:2837

發表於 昨天 17:26 |顯示全部帖子
頭先去左SHOP睇, 無乜好嘢 !

男爵府

國民生產總值:5077

發表於 昨天 20:20 |顯示全部帖子
VIP 生日 8 折
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎