用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 5672|主題: 869363

一人一個值得推薦的洗頭水  

珍珠宮

國民生產總值:31127

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
想換洗頭水,有無好介紹?用緊tressemme 幾好但想換隻無矽嘅

伯爵府

國民生產總值:17461

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

Aveda

男爵府

國民生產總值:7136

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

回覆:一人一個值得推薦的洗頭水

呢個好用

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

wcpcelia    發表於 4 天前

伯爵府

國民生產總值:15226

回覆樓主:

莊生bb黃色個隻,平靚正

大宅

國民生產總值:2511

yankiyan 發表於 16-12-2 00:10
呢個好用
x2

珊瑚宮

國民生產總值:112212

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

呀原

艾草洗頭水

公爵府

國民生產總值:29900

黑樽Kérastase

水晶宮

國民生產總值:60472

大廚勳章

卡絲
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

國民生產總值:60472

大廚勳章

但又有人話(呂)好掂。。。
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

國民生產總值:9850

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔好煩我 發表於 16-12-1 23:48
想換洗頭水,有無好介紹?用緊tressemme 幾好但想換隻無矽嘅

tresureme有無矽油的

男爵府

國民生產總值:9850

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔好煩我 發表於 16-12-1 23:48

公爵府

國民生產總值:26706

tressemme好用呀

APIGMA    發表於 3 天前

男爵府

國民生產總值:8376

多頭皮用邊隻好呀??

珍珠宮

國民生產總值:31127

ryan_mami 發表於 16-12-2 01:31

原來有無矽嘅

侯爵府

國民生產總值:22503

回覆樓主:

我而家用緊 tresemme 無矽椰子油加蘆薈洗頭水,好好用,用完個頭唔痕亦都無頭皮。好正。

珍珠宮

國民生產總值:32356

yankiyan 發表於 16-12-2 00:10
呢個好用
幾好用,越來越貴, 越來越細支.

水晶宮

國民生產總值:59793

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

seaheart88 發表於 16-12-2 00:50
但又有人話(呂)好掂。。。

我反而覺得呂最唔掂

侯爵府

國民生產總值:23617

cathy-tse 發表於 16-12-2 00:18
呀原

艾草洗頭水
請問咩味架? 聞落去會否好山草藥味?

另外洗完順滑嗎?
THX.

別墅

國民生產總值:850

回覆:一人一個值得推薦的洗頭水

琥珀宮

國民生產總值:182677

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

引用:呢個好用

原帖由 yankiyan 於 16-12-02 發表
呢個好用
我用黑白色

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎