用戶登入

找回密碼 | 註冊

19oC.83%

義工

寵物趣談 今日: 3|主題: 14045

有冇人用風乾機整零食比狗狗? 

珍珠宮

國民生產總值:36876

2017勳章 BKXmas勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2017媽媽節

可介紹下嗎?好用嗎?整時會唔會好大味?

王國熱話
新手AMAZON JP。想問點填同搵咩集運
順豐集運一問
順豐倉拒收件
淘金幣組隊

民房

國民生產總值:28

BKXmas勳章

kit2004 發表於 16-12-1 23:49

我覺得可以 健康啲因爲 不過睇你整咩 時間都幾長

大宅

國民生產總值:3019

BKXmas勳章

kit2004 發表於 16-12-1 23:49

有,風乾雞柳

複式洋房

國民生產總值:120

BKXmas勳章

有 多數淨風雞柳
有心情時間就加南瓜/番薯 雞柳風

通風唔會好大陣味

複式洋房

國民生產總值:120

BKXmas勳章

有 多數淨風雞柳

通風唔會好大陣味

伯爵府

國民生產總值:19082

BKXmas勳章

candycheung27 發表於 16-12-4 20:30
有 多數淨風雞柳
我隻狗好為食,就係驚太大味隻衰仔聞到又冇得食會un爆,所以到依家都唔敢買

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎