用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

在職媽媽 今日: 3|主題: 27620

好憎腦細(純呻)

大宅

國民生產總值:1008

我係佢秘書,其實份工無咩唔好,同事又無事非,最難頂係個賤腦細,人品粗皮,样子淫贱猥瑣,極度麻煩,叫我做野又講d唔講d,口講個句同佢腦諗個句唔一樣,之後閙我先,知道自己錯就當無事發生,成日要我出錢先,下下一萬幾千,佢又唔係成日係公司,往往要等好几日先收返錢,次次臨lunch time前或放工前佢就打黎揾我,有段時間我直頭覺得自己有情緒病,我好驚看到佢個樣,又好想走埋去打佢一巴,心情好差

王國熱話
急聘: 夜班 / 中班 保安員
請人-電訊業direct sales
大型電訊公司請hotline
現金出糧 - 屯門區西餐廳 聘請全職或兼職...

複式洋房

國民生產總值:153

JayJayMum 發表於 16-12-2 00:03
我係佢秘書,其實份工無咩唔好,同事又無事非,最難頂係個賤腦細,人品粗皮,样子淫贱猥瑣,極度麻煩,叫我 ...

服待一個咁嘅boss真係好惡頂,你錯就鬧,佢錯就當無野,最憎這樣的上司。真係頂唔順過左年睇下外面有無機會。

大宅

國民生產總值:4526

2015xmas 畀面勳章

轉工啦﹗

別墅

國民生產總值:506

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
JayJayMum 發表於 16-12-2 00:03
我係佢秘書,其實份工無咩唔好,同事又無事非,最難頂係個賤腦細,人品粗皮,样子淫贱猥瑣,極度麻煩,叫我 ...

其他嘢好正常,但係有一個問題,就係要你出錢, 同我係你我就企硬完全唔出錢。

大宅

國民生產總值:1008

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
係咯!仲不是細數目,打佢工真係要帶錢返工架,個人又衰衰格麻煩友一個,叫我出錢先仲要用指使我既語氣,好似我前世欠佢咁,痴線架佢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎