用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1477|主題: 869613

脆魚,$12000, 邊位dislike 多d  

珍珠宮

國民生產總值:39163

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 我的育兒心得勳章 育兒性格勳章 2016夢想成真 樂桃猴年勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
揀唔到添

chelsea_meow    發表於 5 天前
girlbear    發表於 6 天前
煎雙蛋    發表於 6 天前

男爵府

國民生產總值:9953

cindy618 發表於 16-12-2 00:44
揀唔到添

$12000,個人感覺,樣唔得,演技唔得,連把聲都唔得,頂唔順。

脆魚係拍戲唔掂啫,但做旅遊特攝好好喎

mishabella    發表於 5 天前
amyamy123    發表於 6 天前
QUEEN314    發表於 6 天前
esmehouse    發表於 6 天前
zjz    發表於 6 天前

珍珠宮

國民生產總值:31124

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:脆魚,$12000, 邊位dislike 多d

一定要揀一個,我情願睇萬二蚊。
講演技,萬二蚊點都好過黃翠魚。
仲有我聽到傷風咁聲堅係周身唔舒服。

珍珠宮

國民生產總值:49328

TPMummy 發表於 16-12-2 00:47
$12000

脆魚係拍戲唔掂啫,但做旅遊特攝好好喎

X2 同佢無扮(emoji)妹

侯爵府

國民生產總值:20785

講做戲兩個都揀唔落, 佢地出場好悶, 同佢做對手戲好慘。
同意翠魚拍返旅遊特輯好D, 但旅遊節目我寧願睇洪永城單飛, 或者DO姐農夫

penpen    發表於 6 天前

伯爵府

國民生產總值:17358

2015xmas 畀面勳章

回覆樓主:

我會揀12k

男爵府

國民生產總值:9805

ProAbsorb勳章 動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

$12000,個人感覺,樣唔得,演技唔得,連把聲都唔得,頂唔 ...

totally agree...

伯爵府

國民生產總值:19528

BK Milk勳章

回覆樓主:

兩個

珍珠宮

國民生產總值:33945

畀面勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

揀唔到添

一定係萬二蚊!

複式洋房

國民生產總值:233

萬二蚊靚女d, 翠如唔似有女主相。演技萬二蚊唔算太好, 但都遠勝過翠如.

侯爵府

國民生產總值:21759

畀面勳章 2015xmas

回覆樓主:

12000蚊 佢d演技加埋把聲真係好趕客。

侯爵府

國民生產總值:21028

2015xmas

回覆樓主:

侯爵府

國民生產總值:22504

畀面勳章

回覆樓主:

公爵府

國民生產總值:26241

畀面勳章 BK Milk勳章

我覺得脆魚好好喎

男爵府

國民生產總值:9953

goat 發表於 16-12-2 00:52
講做戲兩個都揀唔落, 佢地出場好悶, 同佢做對手戲好慘。
同意翠魚拍返旅遊特輯好D, 但旅遊節目我寧願睇洪永 ...

唔係喎,脆魚係有缐拍既旅遊好正喎。同㓋永城做拍檔亦天衣無縫,而且好自然。

男爵府

國民生產總值:7560

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章

$12000

大宅

國民生產總值:4930

揀唔到添

12K for sure!

珍珠宮

國民生產總值:40784

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

i like翠如。靚女

男爵府

國民生產總值:5554

$12000,個人感覺,樣唔得,演技唔得,連把聲都唔得,頂唔 ...

Agreed ,12000演戲好5掂,大嫂仲好過佢。

伯爵府

國民生產總值:17952

萬二!好趕客
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎