用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美容扮靚 今日: 2|主題: 112439

忍唔住買左decorte AQMW限定碎粉set

大宅

國民生產總值:3175

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
買大送細,同正貨一樣價錢
大既係貨裝20g
11 or 80色
我買左11色,luminary ivory 好淺接近透明帶閃
細既係指定色 02 pearly ivory5g

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
不定期更新市場分析/股票/新股介紹 **(updat...
家庭收入40K,有一個小朋友,要供樓,學費...
收期權金
想停FⅩD The one

大宅

chestnutpaste 發表於 16-12-2 01:05
大既係貨裝20g
11 or 80色

左邊係我用梗既packing
淺玫瑰啞金包蓋(好難形容)10色misty beige
右邊係set裝
反而set裝冇咁靚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:3245

我都買佐, 揀了#80淺粉紅色, ba 話日本先有呢隻色,上面唔會紅,都係好淺色。

複式洋房

國民生產總值:190

chestnutpaste 發表於 16-12-2 01:05
大既係貨裝20g
11 or 80色

請問幾錢?有興趣。

大宅

luckymiss 發表於 16-12-2 01:25
我都買佐, 揀了#80淺粉紅色, ba 話日本先有呢隻色,上面唔會紅,都係好淺色。 ...

原來80香港冇
唔怪得冇得試

大宅

shirley630 發表於 16-12-2 04:39
請問幾錢?有興趣。

$390

伯爵府

國民生產總值:16584

引用:買大送細,同正貨一樣價錢大既係貨裝20g11+o

原帖由 chestnutpaste 於 16-12-02 發表
大既係貨裝20g
11 or 80色

樓主好快手,我都買咗
不過我買80色

伯爵府

引用:我都買佐,+揀了#80淺粉紅色,+ba+話日本先

原帖由 luckymiss 於 16-12-02 發表
我都買佐, 揀了#80淺粉紅色, ba 話日本先有呢隻色,上面唔會紅,都係好淺色。 ...
香港都有80色啊,我買咗
之前sogo thankful week 2隻色都先行發售,仲早過日本出,
不過sogo一出就賣晒lu

伯爵府

引用:Quote:luckymiss+發表於+16-12-2+01:25+我

原帖由 chestnutpaste 於 16-12-02 發表
原來80香港冇
唔怪得冇得試
我都唔知無得試80 號tim
因為好多年前magic deco我係用80號色,諗都無諗就揀80號

大宅

國民生產總值:3245

576644 發表於 16-12-2 08:10
香港都有80色啊,我買咗
之前sogo thankful week 2隻色都先行發售,仲早過日本出,
不過sogo一出就賣晒lu

可能係限量,賣完就冇。

子爵府

國民生產總值:11129

我都買咗80色,以前magie deco有賣呢隻色,轉咗aqmw後就無賣,日本好似有五隻色但香港得3隻

Ba話11雖然係膚色,但比80更白

子爵府

國民生產總值:10919

回覆:忍唔住買左decorte AQMW限定碎粉set

好用?

大宅

576644 發表於 16-12-2 08:08
樓主好快手,我都買咗
不過我買80色

咁岩sip倒少少時間,facebook話限量40套
極速用10分鐘買完,再趕返工

同時見有個自由行掃左10套
各位有興趣要快

大宅

576644 發表於 16-12-2 08:12
我都唔知無得試80 號tim
因為好多年前magic deco我係用80號色,諗都無諗就揀80號

...

咁你都係kose/decorte長期fans

唔怪得aqmw既彩妝有d熟口面
記得magie deco既單色eye shadow 都唔錯

大宅

ckm80 發表於 16-12-2 10:16
我都買咗80色,以前magie deco有賣呢隻色,轉咗aqmw後就無賣,日本好似有五隻色但香港得3隻

Ba話11雖然係 ...

80號色咁受歡迎

11有少少白,只係少少,同有閃粉

大宅

danzlover 發表於 16-12-2 10:45
好用?

好用
計埋套裝我買第三個
定妝效果幾持久
價錢唔貴

水晶宮

國民生產總值:73571

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

大宅

國民生產總值:2034

伯爵府

引用:Quote:576644+發表於+16-12-2+08:08+樓主好

咁岩sip倒少少時間,facebook話限量40套
極速用10分鐘買完,再趕返工
你係11月個次買?
尋日開始全線發售嘅話,應該唔止40sets,不過ba都話貨量唔多

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎