用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

今日: 288|主題: 48900

嬰兒按摩

複式洋房

國民生產總值:303

發表於 昨天 03:32 |顯示全部帖子
今日學左嬰兒按摩,bb少左肚風,真係食得好左夜晚訓得好左
媽媽表示好開心~嘿嘿

複式洋房

國民生產總值:292

發表於 昨天 09:08 |顯示全部帖子
kaka_bbchu 發表於 16-12-2 03:32
今日學左嬰兒按摩,bb少左肚風,真係食得好左夜晚訓得好左
媽媽表示好開心~嘿嘿
...

係邊度學?

侯爵府

國民生產總值:20483

發表於 昨天 10:07 |顯示全部帖子

回覆樓主:

請問邊度學?

複式洋房

發表於 昨天 10:45 |顯示全部帖子
係朋友搵護士上門教我地兩個
個護士好細心
而且原來唔難記唔難學

大宅

國民生產總值:1064

發表於 昨天 20:26 |顯示全部帖子
幾多個月開始按架?

侯爵府

國民生產總值:23891

發表於 昨天 23:28 |顯示全部帖子
kaka_bbchu 發表於 16-12-2 10:45
係朋友搵護士上門教我地兩個
個護士好細心
而且原來唔難記唔難學
媽咪你都好叻啵,上手咁快~

複式洋房

國民生產總值:146

發表於 18 小時前 |顯示全部帖子
係唔係初生都可以按架?我都想學我bb都係有肚風成日谷得好辛苦,我睇到都難受,教你個護士係請返黎既?

複式洋房

發表於 14 小時前 |顯示全部帖子
佢教我地時話係bb按摩,for 0-2歲。如果2歲以上就係兒童按摩(我大女2歲幾)不過我尋晚細仔訓左都照幫大女按

複式洋房

Jian123 發表於 16-12-3 02:41
係唔係初生都可以按架?我都想學我bb都係有肚風成日谷得好辛苦,我睇到都難受,教你個護士係請返 ...

初生可以。
係我朋友想學先既,咁我都想學就join埋一齊學。佢搵到註冊護士上門教,仲好啦,唔駛前排天寒地凍要我出去,仲要諗餵奶呢.....
我平日睇雜誌都有見按肚仔I Love You手勢個d, 不過我想學全面d, 唔係剩係識得一招,所以去學。

複式洋房

朋友係幫趁個姑娘催乳,真係bump多左奶。之後再想佢教埋bb按摩。

水晶宮

國民生產總值:61494

發表於 5 小時前 |顯示全部帖子
BB易湊D,媽媽都輕鬆D。
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎