用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

美國媽媽會 今日: 15|主題: 2198

考車1take過

男爵府

國民生產總值:5252

發表於 昨天 05:07 |顯示全部帖子
揸車對我嚟講係十級難度,因為响香港生活咁多年都唔識分左右,而且手腳嚴重唔協調,如果唔係移民嚟SF,我根本唔會學車考車,但上天對我很好,安排咗一個有耐性嘅CF比我學車,雖然佢一般學生上6至8堂就可以去考車,我要上足12堂先有信心去考車,噚日天氣唔好落足大半日雨,但今日就天氣晴朗,而且我去到DMV時好幸運,遇上最nice嘅考官,見面時同我握手又好笑容,考試期間會講鼓勵說話,令我感覺輕鬆,整個過程表現順暢,停車後考官話我pass,感覺發夢一樣,嚟咗3個月左右達成我第一個目標,好感恩

王國熱話
仲有4日
又係默書
買股票輸左 $2000
今日我生日

大宅

國民生產總值:3960

動物勳章

發表於 昨天 08:32 |顯示全部帖子

回覆:考車1take過

Congratulations! 12堂就pass. 我都係黎先考,不過冇12堂咁少。我吾理人地學3個鐘又有,6個鐘又有,總之自己有信心先考,又吾係鬥快比賽。我好似廿堂有多

男爵府

國民生產總值:5252

發表於 昨天 09:18 |顯示全部帖子
question_06 發表於 16-12-2 08:32
Congratulations! 12堂就pass. 我都係黎先考,不過冇12堂咁少。我吾理人地學3個鐘又有,6個鐘又有,總之自 ...

thx for your message 12堂×2個鐘都唔算好叻,不過自己知自己事,頭個6堂都冇信心,所以轉彎做得好差,亦唔敢揸老公架車去練習,學完第8堂就同老公去練車,不過好傷感情,練4次有兩次都比佢搞到喊,所以我覺得搵CF上堂會好好多,有啲錢真係唔慳得

複式洋房

國民生產總值:131

發表於 昨天 18:24 |顯示全部帖子
jacjac726 發表於 16-12-2 09:18
thx for your message 12堂×2個鐘都唔算好叻,不過自己知自己事,頭個6堂都冇信心,所以轉彎做得 ...

12堂好少姐,仲要一take過,好強

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎