網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:carrina 的帖子

個櫃會唔會郁?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

奇異果小邱 發表於 16-12-2 16:08
我想要涼衫架同埋月亮的WALL PAPER LINK

晾衫架有d大,而且摺合位唔似摺枱咁完全摺平,所以要注意一下。不過晾床單嗰d真係好方便,可以再升高及再伸長。好彩我張床邊有剩位可以“zip”埋個晾衫架,唔係個架就要送比人lu。
我在淘宝全球发现了芙罗拉晾衣架落地折叠不锈钢伸缩双杆式阳台凉衣架晒架被子晒衣架,一起来看!http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=37827238442&toSite=main

月亮牆貼黏力太勁,貼咗難番J轉頭,所以先貼落塊薄身嘅pvc, 再剪出黎,最後自行貼牆會好d。
我在淘宝全球发现了3D立体墙贴纸贴画防水寝室装饰卧室客厅宿舍房间壁纸自粘创意墙纸,一起来看!http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=524092939997&toSite=main

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

himcomama 發表於 16-12-2 16:38
個櫃會唔會郁?

柜唔郁。

男爵府

carrina 發表於 16-12-2 17:07
柜唔郁。

見你真係好俾心機,為間屋好花心思,

象牙宮

carrina 發表於 16-12-2 08:32
除左宜家買咗一個柜仔,其家幾乎都係淘番黎。大件如傢俬,小件如厠所刷,各款裝飾,今次淘寶用咗萬多,大部 ...

[餐枱難唔難砌?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

ah-gu 發表於 16-12-2 17:26
見你真係好俾心機,為間屋好花心思,

第一次搬出黎可以自己揸主意,梗係比心機整好d

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

無話可說 發表於 16-12-2 17:41

[餐枱難唔難砌?

餐枱唔難砌,只係要d力水螺絲。

大宅

珍珠宮

D家私淘得好靚。
裝飾也靚。戔白色枱燈;我也睇過。怕運輸整爛,所以唔敢淘。現在見到樓主D貨。可放心了。謝分享。

大宅

2018復活節勳章

樓主,你好勁呀!
我想要拖鞋link,
thanks

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

床褥都有有冇link 呀?運費計體積未好貴?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

TingTing 發表於 16-12-2 21:38
D家私淘得好靚。
裝飾也靚。戔白色枱燈;我也睇過。怕運輸整爛,所以唔敢淘。現在見到樓主D貨。可放心了 ...

盞燈輕得出奇,有少少瑕疵,不過廿幾蚊質素都已經好好佢插usb開關,插充電器都得,好方便。

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

小小枝 發表於 16-12-2 22:14
樓主,你好勁呀!
我想要拖鞋link,
thanks

我在淘宝全球发现了秋冬季日式软底亲子款防滑家居棉鞋 一家三口居家保暖童款 棉拖鞋,一起来看!http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=538023084033&toSite=main
呢款拖鞋防滑做得幾好,而且一開袋時冇臭味,買得過

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

yanyan-mummy 發表於 16-12-2 22:33
床褥都有有冇link 呀?運費計體積未好貴?

我嗰張係椰棕,擺咗响公司仲未瞓,摸上去都唔錯,冇怪味,最好係佢摺得埋,因為5尺椰棕香港難買,仲送多張淺深色嘅短毛小地毯,睇落d料都唔錯。但官集唔送,我係揾私集送落黎。
我在淘宝全球发现了山棕榈折叠椰棕垫1.5m软硬棕床垫天然单双人1.8米定做席梦思床垫,一起来看!http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=14977917863&toSite=main

男爵府

畀面勳章

carrina 發表於 16-12-2 23:01
我嗰張係椰棕,擺咗响公司仲未瞓,摸上去都唔錯,冇怪味,最好係佢摺得埋,因為5尺椰棕香港難買,仲送多張 ...

想請問個sweet home 白色盒同下面笑面盒有冇link, thx!

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

好耐無見過哩d咁好嘅分享喇~全部野都好正呀樓主,like~

大宅

carrina 發表於 16-12-2 08:37
最鐘意個儲物地柜,放到勁多野拼埋又可以比阿仔上去玩,再舖張軟墊放幾個咕又可以尚梳化

儲物地柜幾錢!?有無link? 仲有運費呢?

大宅

Mamamia 發表於 16-12-2 23:09
想請問個sweet home 白色盒同下面笑面盒有冇link, thx!

呢個白色柜幾錢!?有無link?

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

kawaipris 發表於 16-12-2 23:43
儲物地柜幾錢!?有無link? 仲有運費呢?

見#8
集运search淘寶“玲玲集运”,我集咗二佰幾kgs运費¥462。柜要自己裝,唔難,但要有電批,唔係扭螺絲都扭到傻。

伯爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

Mamamia 發表於 16-12-2 23:09

我在淘宝全球发现了家用抽纸盒办公收纳纸巾盒多功能车用白色加高纸巾盒子创意田园,一起来看!http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=39810819825&toSite=main

我在淘宝全球发现了电线收纳盒电源插座充电器收纳整理盒插排插线板集线器电脑线整理,一起来看!http://detail.m.tmall.com/item.htm?id=527316568047&toSite=main

首頁

尾頁

跳至