用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

嬰兒用品 今日: 11|主題: 82549

Pigeon 奶樽夾 消毒

複式洋房

國民生產總值:323

BKXmas勳章

唔好意思,我第一胎咩都唔識,想請教下奶樽夾係咪都要擺入消毒器消毒先用?
我用pigeon 黃色嗰款。我一直以為用滾水淥下個夾頭就得,今日睇到啲post 先知話要擺夾一齊消毒。請各位指教下

王國熱話
潛殯儀館脫女屍褲性侵 遼寧22歲男判囚1...
老公玩微信
唔好意思, 請問如果唔擺酒得3個月準備沖...
結婚同生仔算唔算係女人一生賭得最大嘅...

大宅

國民生產總值:2124

BKXmas勳章

乜要消毒咖嘛, 我都系依家先知喔,我都系用緊D款,都就甘洗下算數,又唔系叫你食落口,只系用來挾野咋喔

複式洋房

國民生產總值:323

BKXmas勳章

ELSA_LI 發表於 16-12-2 09:35
乜要消毒咖嘛, 我都系依家先知喔,我都系用緊D款,都就甘洗下算數,又唔系叫你食落口,只系用來挾野咋喔 ...

我會用嚟夾奶咀砌奶樽,但我都無諗過要擺埋落機消毒今晚睇到人地講同睇左條片先知

https://youtu.be/qHcpsXJ1GEs

大宅

國民生產總值:2124

BKXmas勳章

暈,煲好奶樽只可備用24小時,好似我個囡甘,一日先食一餐,巨又要用奶樽食,我無理由為巨一個奶樽次次甘消毒咖,我都系一次消毒幾個摆系度,食個陣再用熱水綠下巨算咖啦

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎