用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 321|主題: 117409

[日本] 大阪今昔館

大宅

國民生產總值:1323

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
大阪今昔館值得去嗎? 好似小型博物館! 我貪佢可从穿和服, 但地點遠!

請問有去過的人比意見.

王國熱話
離婚後的世界
有冇JM好似我咁好想出軌?
一年前...
Girl\'s Talk

珍珠宮

國民生產總值:34640

畀面勳章 環保接龍勳章

Patrick 發表於 16-12-2 10:28
大阪今昔館值得去嗎? 好似小型博物館! 我貪佢可从穿和服, 但地點遠!

請問有去過的人比意見.
值唔值得去好個人好主觀,你可以上網睇下人地既遊記了解多D先。

不過和服,如果你唔係一開館就去排隊就唔駛諗,
因為係要等好耐,
地點其實都唔算好遠,
仲係商店街裏面可以順便行下商店街。
不過如果同你其他景點唔順路就要自己排下先後次序,
睇下自己有幾想去了。

男爵府

國民生產總值:8479

醒目開學勳章 2015xmas

Patrick 發表於 16-12-2 10:28

請問有去過的人比意見.

上次為左全家一試穿和服,同埋個天幕景都ok的,一早去,攞完籌去行下食野,影完後我去左杯面管,再去梅田晚饭行下,都值得的,因为如果出去租和服我諗我同c6吾會穿,只租比小朋友
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎