用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 538|主題: 869765

睇完你的名字

別墅

國民生產總值:619

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
D景好靚,好感人!見到隔離位個哥哥仔睇到喊...BTW 有無人知個大湖係邊度?黎緊一家人去東京,想去潮聖下

別墅

國民生產總值:592

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
dollynancy 發表於 16-12-2 10:38
D景好靚,好感人!見到隔離位個哥哥仔睇到喊...BTW 有無人知個大湖係邊度?黎緊一家人去東京,想去潮聖下
...

果個應該係杜撰出來地方
你可以google 你的名字朝聖
可以穩到好多東京朝聖點

大宅

國民生產總值:4174

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章 2015xmas

係。真係堅好睇
好感動,男女主角最後都可以遇返
真係好。

我諗個地方唔知係咪虛構出黎?
定係現實真係有?

大宅

國民生產總值:3003

子爵府

國民生產總值:10387

我覺得超悶

大宅

國民生產總值:2332

中段開始悶

侯爵府

國民生產總值:20038

回覆樓主:

我唔識欣賞, 但d青少年個個都劲迷呢套戲, 包括我個仔

複式洋房

國民生產總值:279

回覆樓主:

我覺得好睇,都有感動位,坐我隔離果pair情侶(似中學生)睇到中後段就開始喊。

男爵府

國民生產總值:6163

睇第二次先明,第二次有感動

侯爵府

國民生產總值:22876

回覆樓主:

女主住既糸守町取景自飛彈市
個湖就虛構,靈感來自長野嘅諏訪湖

https://www.google.com.hk/amp/news.ebc.net.tw/ampnews.php%3Fnid%3D38608?client=safari

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

大宅

國民生產總值:1392

發表於 3 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

剛剛睇咗,場景靚,有笑位,有感動位

男爵府

國民生產總值:8048

引用:D景好靚,好感人!見到隔離位個哥哥仔睇到

原帖由 dollynancy 於 16-12-02 發表
...

侯爵府

國民生產總值:24480

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我仔之前上網睇左,話好好睇,
睇到差d喊喎……
之後上左畫又話想睇多次,
我dl左仲未睇~
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

男爵府

國民生產總值:6478

畀面勳章

茄豬媽 發表於 16-12-4 20:53
睇第二次先明,第二次有感動

我同你一樣睇咗2次,但都唔會感動到

男爵府

國民生產總值:5861

係有D感動, 不過我覺得又未至於話勁好睇同喊

別墅

國民生產總值:957

koey_0611 發表於 16-12-4 16:35
我覺得超悶
我同媽咪都覺得超悶
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎