用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 522|主題: 869974

掛牆相架(8R), 用咩黏貼最穩陣?

大宅

國民生產總值:3529

3M好貴! 有無第隻介紹? 要不留痕跡的

大宅

國民生產總值:4808

我都有幅畫想掛,想知

水晶宮

國民生產總值:52450

最關心BB問題熱投勳章 育兒性格勳章

8R有幾大? 我掛500塊砌圖用2個3M無痕掛鉤 日本城買35.9

大宅

girlbear 發表於 16-12-2 11:22
8R有幾大? 我掛500塊砌圖用2個3M無痕掛鉤 日本城買35.9
約21x26cm, 3M好貴呢...我要掛六幅相

男爵府

國民生產總值:6353

畀面勳章 貓狗褓姆 2016夢想成真

如果3M都覺得貴,咁鑽牆係最平最穩固。

彩鑽殿

國民生產總值:802143

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

推, 都想知咩夠實

水晶宮

國民生產總值:50150

如果覺貴,鑽牆吧!
我都用過好多,都係3m最好
永遠不要和白痴爭辯…因為他會把你的智商拉到和他同一水平,然後用豐富的經驗來打敗你!

水晶宮

kaiyee 發表於 16-12-2 11:26
約21x26cm, 3M好貴呢...我要掛六幅相
21x26cm 好細啫 一個鈎掛一幅都得 日本城有隻特惠裝 一盒有6個鈎 六十幾蚊

大宅

girlbear 發表於 16-12-2 11:47
21x26cm 好細啫 一個鈎掛一幅都得 日本城有隻特惠裝 一盒有6個鈎 六十幾蚊
咩牌子? 都係3M?

水晶宮

kaiyee 發表於 16-12-2 12:30
咩牌子? 都係3M?
係呀 3M 其他牌子無信心

大宅

國民生產總值:1649

ILLUMA Inspired by Nature勳章 認識瑞士牛牛第一回

kaiyee 發表於 16-12-2 10:59
3M好貴! 有無第隻介紹? 要不留痕跡的

我用3M無痕魔術貼,好用,一排幾個,睇相重量,每幅用2-4對

大宅

girlbear 發表於 16-12-2 13:15
係呀 3M 其他牌子無信心
咁我21x26cm 一個相架用一個夠嗎?

大宅

國民生產總值:1514

rw1006 發表於 16-12-2 13:25
我用3M無痕魔術貼,好用,一排幾個,睇相重量,每幅用2-4對

痴牆紙ok?之前想買,但好似牆紙痴唔到
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎