用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1486|主題: 869613

今年睇好--雙花 signal

珍珠宮

國民生產總值:36883

發表於 6 天前 |顯示全部帖子

最佳女主角 - 邵美琪
最佳女配角 - 黃君馨

最佳男主角 - 黃浩信
最佳男配角 - 陳小鳳 細雞

我真係覺得今年 雙花 (花蕊紅, 花曼) 都演得好好.

尤其是邵美琪同黃浩信, 兩套都係年頭, 但到年尾都仲記得佢地演技

wcpcelia    發表於 5 天前
vlnz    發表於 6 天前

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珍珠宮

回覆:今年睇好--雙花 signal

無人認同嗎

My Egg Egg Egg Egg Easter House

珊瑚宮

國民生產總值:109695

畀面勳章

回覆樓主:

只認同女主同女配

jtw_ki    發表於 6 天前

男爵府

國民生產總值:5131

只認同女配角

大宅

國民生產總值:1463

我想KC同Terry拎 CP獎

子爵府

國民生產總值:10102

回覆樓主:

其實張穎康做邊套可以拎男配角?我唔覺得”一屋老友記”嘅佢未係好好囉!

珍珠宮

國民生產總值:37427

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 2015xmas 畀面勳章

引用:只認同女配角+

原帖由 SHYY 於 16-12-02 發表
只認同女配角

侯爵府

國民生產總值:21759

畀面勳章 2015xmas

回覆樓主:

女主角只投邵美琪。佢做戲恰到好處好過呀田同定欣9條街。

wcpcelia    發表於 5 天前
vlnz    發表於 6 天前
mkcbus    發表於 6 天前

珍珠宮

引用:其實張穎康做邊套可以拎男配角

原帖由 LekGirl 於 16-12-02 發表
其實張穎康做邊套可以拎男配角?我唔覺得”一屋老友記”嘅佢未係好好囉!
...
唔好意思睇在提名表, 冇佢。改返先。
睇提名表會揀細雞。

子爵府

國民生產總值:10102

fishes 發表於 16-12-2 18:36
唔好意思睇在提名表, 冇佢。改返先。
睇提名表會揀細雞。

係,我都鍾意細雞多d。

大宅

國民生產總值:3043

好媽媽勳章

SHYY 發表於 16-12-2 17:32
只認同女配角
認同女配:十卜花蔓,佢真係好努力,做出嚟效果又好好!

伯爵府

國民生產總值:15848

女主:邵美琪
男主:郭晉安

水晶宮

國民生產總值:61569

好媽媽勳章 BK Milk勳章

vlnz 發表於 16-12-2 21:47
女主:邵美琪
男主:郭晉安

複式洋房

國民生產總值:233

想花曼攞女喜,鷲哥攞男配,展鵬攞視帝

男爵府

國民生產總值:7578

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

同意呀!好過胡小姐攞多多聲!

侯爵府

國民生產總值:22523

胡好過邵!還有王浩信都唔錯!

伯爵府

國民生產總值:17358

2015xmas 畀面勳章

回覆樓主:

我都認同

複式洋房

國民生產總值:121

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
細雞...一般啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎