用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

全職媽媽 今日: 1|主題: 16097

開心傾~~Part 82

彩鑽殿

國民生產總值:746432

動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

歡迎光臨,大家繼續開心傾

王國熱話
Happy Friday~ 太古食中菜,位位$60幾 ,仲要...
太子來發館粥底火煱及蒸蒸日上倫哥私房...
灣仔築地市場
鰂魚涌魚康怡廣場食龍蝦海鮮餐

琥珀宮

國民生產總值:159017

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

寶石宮

國民生產總值:327181

動物勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

琥珀宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我對高級餐廳麻麻

唔係果個 level GE人去果d地方硬係感覺唔舒服

彩鑽殿

動物勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas 2016夢想成真

引用:我對高級餐廳麻麻唔係果個+level+GE人去果d

原帖由 bylobb 於 16-12-02 發表
我對高級餐廳麻麻

我都食慣cheap野,著得又爛身爛世,怕比人叫我送貨去後門

琥珀宮

yanyan-mummy 發表於 16-12-2 11:48

寶石宮

動物勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

bylobb 發表於 16-12-2 11:47
我對高級餐廳麻麻

我都係cheap人,但我like cafe, coffee shop同韓食,呢d唔一定貴

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 16-12-2 11:48

每人口味唔同,無啱或錯,亦唔使極端話cheap唔cheap嘅,平可以好味,中價可以普通,貴野可以難食架

琥珀宮

htts 發表於 16-12-2 11:50
我都係cheap人,但我like cafe, coffee shop同韓食,呢d唔一定貴
ED比起我去茶記一定貴好多

寶石宮

bylobb 發表於 16-12-2 11:52

茶記都可以過百落樓架

我係kt食coffee shop, lunch 5x有拉花coffee, 大家x個雞睥菜飯lunch都45 啦,只係貴5 蚊

彩鑽殿

引用:Quote:yanyan-mummy+發表於+16-12-2+11:48+

原帖由 htts 於 16-12-02 發表
每人口味唔同,無啱或錯,亦唔使極端話cheap唔cheap嘅,平可以好味,中價可以普通,貴野可以難食架
...
我都想食貴野架,不過銀包仔吾聽話

寶石宮

bylobb 發表於 16-12-2 11:52

e家我覺得食kfc係相對較抵

南記都加晒價

彩鑽殿

引用:Quote:bylobb+發表於+16-12-2+11:52+ED比起

原帖由 htts 於 16-12-02 發表
e家我覺得食kfc係相對較抵

南記都加晒價
KFC我仲有食下午茶餐架,$22好多嘢食

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 16-12-2 11:55
我都想食貴野架,不過銀包仔吾聽話

你都食唔少啦

我大花筒嘅廢柴,你地有plan, 識慳識投資為未來,所以有能力, 我好自愧不如

琥珀宮

htts 發表於 16-12-2 11:54
茶記都可以過百落樓架

我係kt食coffee shop, lunch 5x有拉花coffee, 大家x個雞 ...
你講果d cafe coffee shop 我c6邊夠食

唔通叫2個餐咩

大家x起碼佢可以食飽飽

寶石宮

yanyan-mummy 發表於 16-12-2 11:55

我最like早餐a, 14 蚊有鬆餅,腸仔同milk tea

琥珀宮

我好唔like食 kfc d 炸雞

寶石宮

bylobb 發表於 16-12-2 11:57
你講果d cafe coffee shop 我c6邊夠食

唔通叫2個餐咩

情況唔同

我樓下茶記都5x個set lunch. 果間xx hk地lunch 6x都未包野飲

寶石宮

bylobb 發表於 16-12-2 11:58
我好唔like食 kfc d 炸雞

家鄉雞我好like

彩鑽殿

回覆:開心傾~~Part 82

有人推薦呢間

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎