用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 399|主題: 868617

淘寶1111, 同淘寶1212

男爵府

國民生產總值:6633

發表於 昨天 12:01 |顯示全部帖子
我上次1111冇淘到嘢, 不過我想知係咪真係平好多, 我想嚟緊淘1212。
平幾多?

珍珠宮

國民生產總值:36833

發表於 昨天 12:05 |顯示全部帖子
需然係平小小,
但好耐先收到,
11 個d ,我先集更落黎,

如果1212又黎,我諗1月先收到,
真係冬天衣物唔洗淘,都夏天了.

複式洋房

國民生產總值:429

發表於 昨天 12:07 |顯示全部帖子
一DD姐我覺得,
睇間鋪頭有冇做PROMO
都係8折9折左右.
平時買都唔係太貴查實
但物流要預左等下囉~

水晶宮

國民生產總值:60249

大廚勳章

發表於 昨天 12:07 |顯示全部帖子
rex13 發表於 16-12-2 12:01
我上次1111冇淘到嘢, 不過我想知係咪真係平好多, 我想嚟緊淘1212。
平幾多?
...

其實有平,但未至於超平,如果平時你有留意開又放了購物車,你就知前後有無平幾多。。。有時係多張券平多幾元,貴個d就平多些少。。。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

男爵府

國民生產總值:6699

發表於 昨天 12:12 |顯示全部帖子
平幾多?
...

細鋪通常企硬唔減,如果你抽到紅包,唔係間店自己搞,當天買就可以扣錢

侯爵府

國民生產總值:20252

發表於 昨天 12:23 |顯示全部帖子
1111時,我淘左$43x左右的物品,埋單時便宜左$15

大宅

國民生產總值:3358

發表於 昨天 12:24 |顯示全部帖子
以我多年經驗, 我會先前幾日開始睇定D ITEM, 放定購物車, 拎定優惠卷.

同埋千其唔好用淘寶集運, 見個個用淘寶集運都出事, 我上次1111用其他集運, 11月中已經收齊貨.

男爵府

發表於 昨天 12:27 |顯示全部帖子
PhoebeWan 發表於 16-12-2 12:24
以我多年經驗, 我會先前幾日開始睇定D ITEM, 放定購物車, 拎定優惠卷.

同埋千其唔好用淘寶集運, 見個個用 ...

果然係高手

wcpcelia    發表於 昨天 15:33

男爵府

發表於 昨天 12:27 |顯示全部帖子
Angel_Rose 發表於 16-12-2 12:23
1111時,我淘左$43x左右的物品,埋單時便宜左$15

咁又差唔多喎~

翡翠宮

國民生產總值:78907

畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 2015xmas 2016夢想成真

發表於 昨天 12:37 |顯示全部帖子

回覆樓主:

根本無平到!

別墅

國民生產總值:539

發表於 昨天 12:44 |顯示全部帖子
我雙11啲貨都未到手,咁快就雙12,但啲物流慢到嘔吖。,

侯爵府

國民生產總值:23147

發表於 昨天 12:51 |顯示全部帖子

回覆樓主:

其實唔平得多
仲要等好耐

複式洋房

國民生產總值:362

發表於 昨天 12:55 |顯示全部帖子
平幾多?
...

每單平5蚊 買得多都可以平幾十

但千萬唔好買天貓 垃圾

伯爵府

國民生產總值:17939

醒目開學勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 13:00 |顯示全部帖子
我覺得點都有d貨平咗少少,另外就係免郵,平時要自己俾郵嘅,特賣日子會免郵

男爵府

國民生產總值:9831

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 畀面勳章

發表於 昨天 13:01 |顯示全部帖子
1212應該冇1111咁活躍同埋咁多優惠, 因為11111212都係噱頭, 但1111先係主要瘋狂勁減既節日。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

水晶宮

國民生產總值:61408

玩具勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 13:05 |顯示全部帖子
平幾多?
...

我唔會等, 唔係平好多, 仲要等好耐先收到

男爵府

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 畀面勳章

發表於 昨天 13:05 |顯示全部帖子
補充返 同埋學jm咁講, 平得果少少, 集運等勁耐, 不如唔好等果d節日, 平時就咁買好過, 我雙11都等左兩個半星期先齊。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

男爵府

發表於 昨天 13:29 |顯示全部帖子
Tingche 發表於 16-12-2 13:05
補充返 同埋學jm咁講, 平得果少少, 集運等勁耐, 不如唔好等果d節日, 平時就咁買好過, 我雙11都等左兩個半星 ...

聽你地咁講, 我已經即時比左錢, 趕1212前落單, 寄貨
btw, 你今日個飯盒, 須唔須要人幫手開呀

男爵府

發表於 昨天 13:39 |顯示全部帖子
回覆 rex13 的帖子

岩岩依加叮緊, 唔知需唔需要住, 轉頭話你知

rex13    發表於 昨天 14:56

大宅

國民生產總值:3358

發表於 昨天 14:05 |顯示全部帖子
Wasabi3638 發表於 16-12-2 12:44
我雙11啲貨都未到手,咁快就雙12,但啲物流慢到嘔吖。,
到宜家都未收到? 我買咗幾轉,收埋貨喇喎?你用淘寶集運?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎