用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 591|主題: 243082

IRIS OHYAMA IC-FAC2 超輕量除蟎吸塵器

大宅

國民生產總值:1277

發表於 4 天前 |顯示全部帖子

王國熱話
急聘: 夜班 / 中班 保安員
請人-電訊業direct sales
大型電訊公司請hotline
現金出糧 - 屯門區西餐廳 聘請全職或兼職...

水晶宮

國民生產總值:70719

回覆樓主:

同問

大宅

回覆 Happyhappylive 的帖子

友X而家賣590真係好吸引。。
但又怕無第一代咁好

大宅

國民生產總值:4104

想知X2

男爵府

國民生產總值:7033

回覆樓主:

想知X3

別墅

國民生產總值:731

crazy_taxi 發表於 16-12-2 12:01
http://www.yohohongkong.com/zh_tw/product/8785-IRIS-OHYAMA-IC-FAC2-%E8%B6%85%E8%BC%95%E9%87%8F%E9%99 ...

要用變壓器, 隻牛好大隻! 制唔過 !

別墅

國民生產總值:619

坊間意見第一代好用D

大宅

發表於 昨天 09:20 |顯示全部帖子
回覆 hokafish 的帖子

第一代唔洗用變壓器???

男爵府

國民生產總值:5603

畀面勳章 BK Milk勳章

發表於 昨天 10:53 |顯示全部帖子
留毛, 我都想買部, 但唔知係咪堅好用。
個仔鼻敏感都好西利, 用左係咪會好啲,

別墅

國民生產總值:699

發表於 昨天 10:57 |顯示全部帖子
hokafish 發表於 16-12-2 19:24
要用變壓器, 隻牛好大隻! 制唔過 !
用變壓器會有咩問題

大宅

發表於 昨天 12:00 |顯示全部帖子
唔知今年工展會有冇得買呢??

公爵府

國民生產總值:28921

動物勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

發表於 昨天 12:24 |顯示全部帖子
happy4everever 發表於 16-12-5 10:57
用變壓器會有咩問題

鞋盒咁大隻

男爵府

國民生產總值:5743

2015xmas

發表於 昨天 16:50 |顯示全部帖子
回覆 crazy_taxi 的帖子

$590好似唔包變壓器,而變壓器賣$519

大宅

發表於 2 小時前 |顯示全部帖子
回覆 trendy007 的帖子

咁咪仲貴過第一代
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎