用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

出埠旅行 今日: 18|主題: 117144

[韓國] 平昌鱒魚節終於定左日子喇!

大宅

國民生產總值:4995

發表於 昨天 12:11 |顯示全部帖子
今年由23/12/16至30/1/17
好野,今年除左滑雪仲可以釣冰魚
係咪唔駛預約架?

王國熱話

侯爵府

國民生產總值:22059

畀面勳章 BK Milk勳章 夏天玩到顛 2015xmas 2016夢想成真

發表於 昨天 15:44 |顯示全部帖子
回覆 pky726 的帖子

男爵府

國民生產總值:6327

發表於 昨天 16:46 |顯示全部帖子
請問如果由Alpensia去, 係咪坐的士來回都可以?易唔易搵的士的?
未去過韓國, thanks

大宅

國民生產總值:4995

發表於 昨天 18:29 |顯示全部帖子
shandie 發表於 16-12-2 16:46
請問如果由Alpensia去, 係咪坐的士來回都可以?易唔易搵的士的?
未去過韓國, thanks ...
我都係由酒店出發,見大部份人都話坐taxi,我諗如果等得耐就叫酒店幫我call的咋

大宅

國民生產總值:3241

發表於 昨天 18:34 |顯示全部帖子
pky726 發表於 16-12-2 18:29
我都係由酒店出發,見大部份人都話坐taxi,我諗如果等得耐就叫酒店幫我call的咋 ...

叫酒店call 點講個地方名呀?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎