自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

準備一個新台打底,之后就安心同佢地斗過啦,大不了吾系轉台...我次次都系咁玩,得一次系要轉

男爵府

days.bb 發表於 16-12-8 17:30
我啦啦聲stop左個申請,轉左去smartone$138/1000mb好在睇到哩個post

...

吾使俾貴野~正

大宅

rainbb8 發表於 16-12-8 17:37
你要俾Cut Form佢先俾最平你, 電話話cut都唔夠俾form平
你交完form後過一排睇番自己account internet續約果 ...

交cut form 先有平offer? 打去 hotline 話cut 唔同?死啦,我尋日打咗去cut!

大宅

sfuhsg 發表於 16-12-4 09:36
我續左158,100M加mytv super

Me 2越來越貴

大宅

美好大世界2017勳章 最關心BB問題熱投勳章

引用:Quote:馬拉雞 發表於 16-12-8 05:21 貴左啲

原帖由 days.bb 於 16-12-08 發表
我啦啦聲stop左個申請,轉左去smartone$138/1000mb好在睇到哩個post

...
smarttone 是屋企寬頻?

子爵府

馬拉雞 發表於 16-12-8 17:46
吾使俾貴野~正

唉,申請左,安裝條友話安唔到,出面太多線 太full,上手用100m,叫我地安返100

子爵府

yanyan-mummy 發表於 16-12-4 12:03
我續左118, 500mb+ mytvsuper

請問 my tv super 係包咩台?
thanks

男爵府

days.bb 發表於 16-12-9 22:04
唉,申請左,安裝條友話安唔到,出面太多線 太full,上手用100m,叫我地安返100
...
咁轉去Netvigator, 可能有平

子爵府

leung1110 發表於 16-12-9 17:00
smarttone 是屋企寬頻?

Yes!

男爵府

減齡達人勳章

dakit 發表於 16-12-7 11:10
2月頭到期,佢依家offer, $158, 100m + mytv, 我話貴,叫佢安全完約後cut !
其實,佢會唔會唔俾平offer ...

咁你最後有冇cut到?有冇俾較平offer留你?

大宅

anniefish 發表於 17-1-3 12:15
咁你最後有冇cut到?有冇俾較平offer留你?

12月頭打去話cut, 幾日後,打黎話$150,100m + mytv, 我唔要,月中再打黎,offer $118 俾我!我見差少少only, 算啦,唔想煩!可能唔要真係會變$99! (emoji)(emoji)

男爵府

減齡達人勳章

dakit 發表於 17-1-3 17:49
12月頭打去話cut, 幾日後,打黎話$150,100m + mytv, 我唔要,月中再打黎,offer $118 俾我!我見差少少on ...

$118係有埋mytv super?

大宅

anniefish 發表於 17-1-3 18:10
$118係有埋mytv super?

Yes, 100m + mytv supper

男爵府

減齡達人勳章

dakit 發表於 17-1-3 19:11
Yes, 100m + mytv supper

我3月尾到期,上網自助續約仲係$158/100m+mytv super,其實我唔需要mytv super。咁我等到2月頭都cut左佢算了,睇下有冇平啲offer,大不了轉隔離台都係$98/100m

大宅

anniefish 發表於 17-1-3 21:06
我3月尾到期,上網自助續約仲係$158/100m+mytv super,其實我唔需要mytv super。咁我等到2月頭都cut左佢算 ...

依家就打去cut 啦!佢話冇唔要my tv的! pccw 真係$98?

男爵府

減齡達人勳章

dakit 發表於 17-1-4 01:49
依家就打去cut 啦!佢話冇唔要my tv的! pccw 真係$98?

現在cut會唔會太早唔so我架,張form係邊度download的?

Yes, 我見P記$98/100m, $138/200m,點都平過hkbn

大宅

anniefish 發表於 17-1-4 09:30
現在cut會唔會太早唔so我架,張form係邊度download的?

Yes, 我見P記$98/100m, $138/200m,點都平過hkbn

唔使form, 打去hotline cut 就OK!(form 可以係login 入my account ->表格下載 d/l)我2月頭滿約,12月頭打去cut, 當然,佢會千方百計話仲有2個月,有新offer 再通知你之類,但你斬釘截鐵咁話其他台平好多,佢冇你符,就會大你,你要點點點還機,遲咗又點點點!跟住就會幫你登記!之後就有人打黎俾平offer 你!(emoji)

首頁

尾頁

跳至