用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 337|主題: 243155

邊度換日元抵?

大宅

國民生產總值:3026

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
想換日元邊度換抵?
銀行 定 找換店 好?
個rate 和手續費有分別嗎?
謝謝

王國熱話
琴晚簽左紙,個心好痛,好想知大家呢段...
單親基督徒
作為單親媽媽。。。
想搵律師辦離婚

大宅

國民生產總值:3228

ILLUMA Inspired by Nature勳章

發達鳥/ 百年

wcpcelia    發表於 6 天前
ada0707    發表於 6 天前

珍珠宮

國民生產總值:44304

用EBANKING TT 兌最抵...

FOR YOUR REFERENCE..

http://hk.ttrate.com/zh_hk/index.php?b=0&c=JPY&s=3&t=3

大宅

國民生產總值:4128

我的育兒心得勳章 畀面勳章

pbpk03845784 發表於 16-12-2 13:50

keep it! thanks!

大宅

國民生產總值:2814

pbpk03845784 發表於 16-12-2 13:50

TT換現鈔唔洗補差價?

複式洋房

國民生產總值:283

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

上環牛記,唔駛手續費

大宅

國民生產總值:1689

重慶大廈 - 堅成 同百年差唔多一樣 又唔洗排隊

伯爵府

國民生產總值:15166

andywmama 發表於 16-12-2 13:21
想換日元邊度換抵?
銀行 定 找換店 好?
個rate 和手續費有分別嗎?

睇下你近邊區:
港島 - 百年,牛記
九龍 - 堅成(TST), 發達鳥(SSP)

翡翠宮

國民生產總值:93974

回覆:邊度換日元抵?

尋日tt入,今朝去附近銀行攞唔洗排隊。

大宅

國民生產總值:1129

今天多少rate?

男爵府

國民生產總值:8766

wish02320 發表於 16-12-3 11:22
重慶大廈 - 堅成 同百年差唔多一樣 又唔洗排隊

同意

水晶宮

國民生產總值:51067

動物勳章

回覆:邊度換日元抵?

thx all

伯爵府

國民生產總值:16008

發表於 前天 12:13 |顯示全部帖子

用邊間

別墅

國民生產總值:936

發表於 前天 13:16 |顯示全部帖子
BEA 銀聯海外消費 回6%, 抵過俾現金
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎