用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 17|主題: 243260

想問邊到有狗屋買和狗牌造?

男爵府

國民生產總值:6579

狗屋想要膠質地 狗牌想刻字掛係頸帶果款 謝謝

王國熱話
五彩甜椒,野生朝天椒,五彩觀賞椒種植...
家樂花問題
我的勒杜鹃

伯爵府

國民生產總值:17481

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

回覆樓主:

呢款你鐘意嗎?我家四寶既牌都係淘寶訂的!!大約90蚊人仔!不過訂做大約一個月!!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

侯爵府

國民生產總值:20244

sabrina_cherry 發表於 16-12-2 13:29

樂富有間This one你要的都有,仲可以帶埋狗狗去揀

侯爵府

國民生產總值:20244

sabrina_cherry 發表於 16-12-2 13:29

我睇人哋訂狗牌好似即刻可以攞

伯爵府

國民生產總值:15513

回覆樓主:

狗牌樂富見過有,銀色牌仔,可刻字

狗屋應該q pet或petline都有,樂富呢間唔知有冇,勝利道都可能會有

wcpcelia    發表於 16-12-3 20:53
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎