用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

元朗區媽媽會 今日: 3|主題: 28819

太陽島?珈琳?點揀

複式洋房

國民生產總值:297

太陽島近屋企,珈琳師資好但環境較差
好難㨂

王國熱話
知道老細之前想大肚個陣炒我, 大家會繼續...
阿女反小一先覺得雙職家庭係「白無」!
24小時whatsapp, email, wechat
有冇自僱或家工作嘅媽咪?

大宅

國民生產總值:3317

畀面勳章

太陽島你有冇校門見過佢地放學?聽聞多南亞讀

複式洋房

MRS@XXX 發表於 16-12-2 17:59
太陽島你有冇校門見過佢地放學?聽聞多南亞讀

Thanks 等我又留意下

複式洋房

國民生產總值:126

回覆樓主:

我日日經過。。只見好多講國語既mama..

大宅

國民生產總值:1281

如果只得呢兩間揀 我會揀珈琳
太陽島多南亞 而且門口又系正停車場 吾系甘好

大宅

國民生產總值:1301

太陽島多南亞小朋友,佢哋比較粗魯。

伯爵府

國民生產總值:16058

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

不過南亞係自己一班

民房

國民生產總值:13

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
我會選珈琳,因太陽島喺地下停車場,我覺得唔係咁好

複式洋房

yanru 發表於 16-12-5 16:41
我會選珈琳,因太陽島喺地下停車場,我覺得唔係咁好

Thanks 如果4大唔收,都應該讀珈琳(emoji)

民房

國民生產總值:13

sheepmrs 發表於 16-12-5 16:53
Thanks 如果4大唔收,都應該讀珈琳(emoji)

我個仔收佐下午班

複式洋房

yanru 發表於 16-12-5 17:45
我個仔收佐下午班

我仔仔上午
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎