用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 27|主題: 869753

有無人係億世家買過吸塵機?

大宅

國民生產總值:3520

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
好用嗎? 邊款?

侯爵府

國民生產總值:20553

BK Milk勳章

回覆樓主:

上個月買左無線直立式。方便但吸口會捲實頭髮之類。要用完即處理

大宅

QQdevil 發表於 16-12-2 14:24
上個月買左無線直立式。方便但吸口會捲實頭髮之類。要用完即處理
頭髮吸得乾淨嗎? 係咪無塵袋? 幾錢呀?

侯爵府

國民生產總值:20553

BK Milk勳章

kaiyee 發表於 16-12-2 14:39
吸頭髮吸得乾淨嗎? 係咪無塵袋? 幾錢呀?

無塵袋。直接打開儲塵蓋倒垃圾。吸頭髮及小垃圾可以接受。上月好似八八折。1200樓下

大宅

引用:Quote:kaiyee 發表於 16-12-2 14:39 吸頭髮

原帖由 QQdevil 於 16-12-02 發表
無塵袋。直接打開儲塵蓋倒垃圾。吸頭髮及小垃圾可以接受。上月好似八八折。1200樓下
...
我錯過左88折tim

wcpcelia    發表於 6 天前

洋房

國民生產總值:62

回覆樓主:

順便問下保養方面,易唔易壞,拎去維修過程麻唔麻煩?
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎