用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 340|主題: 243155

酒心朱古力,睇見到開心

伯爵府

國民生產總值:17888

醒目開學勳章 2015xmas

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
食粒酒心開心下先

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

fannylhs2007    發表於 5 天前
wcpcelia    發表於 6 天前
ada0707    發表於 6 天前

王國熱話
慢性蕁麻疹
濕疹覆發 眼腫了 幾耐吸一次枕頭床單塵蟎
敏感兒家長揮手區
求救!!!bb濕疹好嚴重

子爵府

國民生產總值:14098

動物勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 環保接龍勳章 樂桃猴年勳章

angelfan07 發表於 16-12-2 14:30
食粒酒心開心下先
我唔食都覺得正
我媽鐘意食, 請問幾錢? 邊到買?

水晶宮

國民生產總值:52259

伯爵府

kianmama 發表於 16-12-2 14:36
我唔食都覺得正
我媽鐘意食, 請問幾錢? 邊到買?

元朗藥房(谷亭街幾間藥房都有得賣),我買個間165元,有d藥房賣198元。

子爵府

國民生產總值:14098

動物勳章 玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 環保接龍勳章 樂桃猴年勳章

angelfan07 發表於 16-12-2 14:41
元朗藥房(谷亭街幾間藥房都有得賣),我買個間165元,有d藥房賣198元。
唔貴喎.....可以太遠, 去唔到.

珍珠宮

國民生產總值:32939

angelfan07 發表於 16-12-2 14:30
食粒酒心開心下先

好食嗎?

伯爵府

爸爸豬 發表於 16-12-2 14:45
好食嗎?

我食咗4支唔同味,支支都滿酒的,我覺得咁嘅價錢味道ok架

伯爵府

kianmama 發表於 16-12-2 14:45
唔貴喎.....可以太遠, 去唔到.

我都覺得唔貴,前兩日響萬寧買2盒粉色LINDOR都差唔多180元(我只鍾意食粉色,其次金色)

珍珠宮

國民生產總值:45785

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

回覆樓主:

好得意

象牙宮

國民生產總值:239851

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

國民生產總值:36940

ProAbsorb勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 吸收力勳章 畀面勳章 2015xmas 樂桃猴年勳章

子爵府

國民生產總值:12382

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

想買, 可惜太遠

大宅

國民生產總值:1370

2015xmas

回覆樓主:

正呀!

水晶宮

國民生產總值:69481

男爵府

國民生產總值:6677

水晶宮

國民生產總值:51067

動物勳章

回覆:酒心朱古力,睇見到開心

伯爵府

國民生產總值:17993

+4熱血勳章

男爵府

國民生產總值:9967

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

[size=small]Jesswm

男爵府

國民生產總值:9967

畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

[size=small]Jesswm

侯爵府

國民生產總值:23848

BK Milk勳章

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎