用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

產前產後 今日: 68|主題: 236412

今日去左東區排期, 有野唔明呀

洋房

國民生產總值:68

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
我有左4個星期, 今日去左東區排期, 排左1月16日第一次檢查, 但冇俾到唐氏期, 要去左1月檢查後先再排, 大家都係咁的嗎?因之前爬文係會一早俾期你...到1月時已經有左差不多12 WEEK了, 到時再排未好遲囉....
好苦惱同擔心......

珍珠宮

國民生產總值:31124

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆:今日去左東區排期, 有野唔明呀

係見完第一次先有一堆期㗎。我QE。

洋房

國民生產總值:42

我9月東區生完, 之前第一次個期係見姑娘抽血, 即日先再俾唐氏期

洋房

回覆 seaman1982 的帖子

明白哂,唔該呀

洋房

回覆 mamaocean 的帖子

咁我想問下你呢,東區生完有咩野可以分享俾我知呀,新手媽媽,唔清唔楚,唔該你

民房

國民生產總值:21

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
mamaocean 發表於 16-12-2 15:21
我9月東區生完, 之前第一次個期係見姑娘抽血, 即日先再俾唐氏期

我下年5月係東區生,印象都係第一次產檢已經比左幾個日子返去驗野

民房

國民生產總值:19

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
第一次去係填資料睇DVD抽血
當日就會比埋個期您做唐氏架喇
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎