自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2024年龍年勳章

單單一年就已投訴美心30次?!

唔鍾意咪唔好幫襯囉,佢係咪得閒得濟??定收咗錢全職去抺黑人??

投訴王1年舉報美心30次

「辯方盤問時指出她原來屢次投訴美心集團旗下不同店舖,單是2015年就達30次,例如曾指美心西餅所售西餅忌廉不夠平滑,質疑她以投訴為樂,享受控制他人的快感,更舉例指王有次投訴,要經理不斷道歉一個小時。王否認,並謂投訴只是向美心提供意見,無意針對美心集團,亦不存惡意,她更反問如何可不停道歉一小時。」

http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20161202/19852502

pwsmay    發表於 16-12-3 09:35
kawai120    發表於 16-12-2 23:05
funfun759    發表於 16-12-2 15:31

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆:咁嘅人都有 - - 超級投訴王

佢係咪好憎美心集團

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

珍珠宮

咁大仇口呀

我總覺得投訴王應該未婚

珍珠宮

佢一定好得閒

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

唔鍾意又要食, 食完又唔鍾意又繼續食。
***請勿於辨工時間內開PO分享美食(由其係食飯後、放工前)***

水晶宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

引用:佢係咪好憎美心集團

原帖由 yvonne818 於 16-12-02 發表
佢係咪好憎美心集團

大宅

又一個青山走犯!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:pc2012 的帖子

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢應該心理唔多平衡,我認同律師講,佢從當中搵到快感,否則邊有人咁得閒食完又搵野投訴,罵人會令人皮質醇偏高影響身體,佢咁喜歡投訴除左搵到快感會樂此不疲地做下去,沒有更多理由這樣做吧!

子爵府

有病

琥珀宮

畀面勳章

睇佢個樣都知佢精神有問題啦

大宅

原來元氣係美心集團架唔講真係唔知添

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

成單案亮點:一年前飯糰仲雪住做證據

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

得閒到

伯爵府

回覆樓主:

唔鍾意咪唔食囉!心理不平衡!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主:

投上引

首頁

尾頁

跳至