用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2953|主題: 869655

茶餐廳聖誕大餐

洋房

國民生產總值:54

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
而家仲有冇茶餐廳會出聖誕大餐㗎?

伯爵府

國民生產總值:15242

回覆樓主:

金鳳ok

水晶宮

國民生產總值:60540

大廚勳章

銀龍有
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

大宅

國民生產總值:3100

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
seaheart88 發表於 16-12-2 16:40
銀龍有

呢間我記得中學時代年年都去

公爵府

國民生產總值:28202

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

令我想起美而廉

珍珠宮

國民生產總值:39894

回覆:茶餐廳聖誕大餐

哥登堡同花園有冇?

侯爵府

國民生產總值:22693

動物勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

未食過, 有咩食架?

珍珠宮

國民生產總值:38544

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

有無火雞食

大宅

國民生產總值:1442

名寶石

翡翠宮

國民生產總值:83640

LL1999 發表於 16-12-3 20:52
未食過, 有咩食架?

金鳳-有7樣食物,特飲,肉,湯,飽,小食,沙律,等

男爵府

國民生產總值:9847

茶餐廳聖誕大餐好懷舊feel呀

男爵府

國民生產總值:6055

認識瑞士牛牛第二回

20020116 發表於 16-12-3 22:03
茶餐廳聖誕大餐好懷舊feel呀
係啊!
真係好懷念牙!

男爵府

國民生產總值:9783

百分百前年同舊年都有

子爵府

國民生產總值:13115

回覆樓主:

聖誕大餐,好懷念
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎