用戶登入

找回密碼 | 註冊

義工

出埠旅行 今日: 755|主題: 122703

[日本] 暑假7月頭至中去沖繩機票

侯爵府

國民生產總值:20626

BKXmas勳章

請問hk airline2600未連稅是否抵買? 遲d會唔會有promotion? 第一次買暑假唔係好知價,唔該哂大家。

王國熱話
搵到一間有營外賣,仲講明話每日新鮮街...
江仔記粉麵
餃子迷
今晚火鍋

禁止訪問

國民生產總值:2948

BKXmas勳章

侯爵府

BKXmas勳章

TopKind 發表於 16-12-2 18:19
未連稅 ? 直接在 HX 官網買七月初 OKA 機票, 連稅都是 $2879
越近暑假, 就算有 Sale, 你都未必夠人快, 搶到 ...

搶平野機會唔屬於我,我都係會去官網買,謝謝你

大宅

國民生產總值:1030

BKXmas勳章

上個月喺官網買左7月中出發,$2400一張未連稅
見二千幾暑假出發算合理,買左11張飛:mother:

侯爵府

BKXmas勳章

得意妹媽 發表於 16-12-2 19:19
見二千幾暑假出發算合理,買左11張飛
...

咁大班人去,正呀

侯爵府

BKXmas勳章

得意妹媽 發表於 16-12-2 19:19
見二千幾暑假出發算合理,買左11張飛
...

原來真係要咁早買,我仲諗住遲d

大宅

BKXmas勳章

creambb 發表於 16-12-2 22:43
咁大班人去,正呀

係呀,多啲人可以租獨立式民宿,見沖繩啲民宿好多都好靚

別墅

國民生產總值:878

BKXmas勳章

得意妹媽 發表於 16-12-2 22:46
係呀,多啲人可以租獨立式民宿,見沖繩啲民宿好多都好靚
獨立式民宿,有沒有什麼好介紹?

大宅

BKXmas勳章

jjjwong 發表於 16-12-3 19:01
獨立式民宿,有沒有什麼好介紹?

我都係喺airbxx 度book
靚既民宿好搶手,7月8月都開始有人book
所以我都已經book 左喇
快啲上網站睇吖

大宅

BKXmas勳章

creambb 發表於 16-12-2 22:43
原來真係要咁早買,我仲諗住遲d

諗住都一定會去早book平啲,所以book 定
越遲就越貴,除非減價,但7月中暑假,減價都應該冇份

侯爵府

BKXmas勳章

得意妹媽 發表於 16-12-3 21:56
諗住都一定會去早book平啲,所以book 定
越遲就越貴,除非減價,但7月中暑假,減價都應該冇份
...

都係,機票應該今個月內要book,問埋其他人就book
民宿搵緊,但想搵好少少都唔平,睇過幾間我地7人都要2千幾一晚

侯爵府

BKXmas勳章

回覆樓主:

今朝仲係2600蚊,啱啱先問齊人個日子ok, 諗住上網俾錢,點知加到4千幾。唔洗去啦

別墅

國民生產總值:610

BKXmas勳章

好想問大家是什麼時間買TICKET,我多數早上CLICK入HONG KONG AIRLINE官網,由10/7-8月暑假(不論東京、大阪、沖繩),未曾見過年2XXX一張,次次都是故4610,請指教有什麼秘訣買平飛。

謝謝

侯爵府

BKXmas勳章

babypigpig 發表於 16-12-9 10:09
好想問大家是什麼時間買TICKET,我多數早上CLICK入HONG KONG AIRLINE官網,由10/7-8月暑假(不論東京、大阪 ...

2千幾蚊係佢官網一直賣這個價,幾日前已加返4600,所以我改早出發同坐cx, 4千幾坐cx都得唔洗hx

水晶宮

國民生產總值:51353

好媽媽勳章 BKXmas勳章

今年7月16出發$4650,如果早一日都平幾舊
所以2017年8月,之前見HK EXPRESS 石垣3大1小 $8540 來回連稅40kg 行李, 再揀埋位 就即刻CONFRIM......點知早幾日$69XX就得..

不過無後悔, 到左心目中認為抵嘅價位就唔好諗

HX星期六日來回會貴D,閒日平幾百一張
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

大宅

BKXmas勳章

creambb 發表於 16-12-6 20:32
今朝仲係2600蚊,啱啱先問齊人個日子ok, 諗住上網俾錢,點知加到4千幾。唔洗去啦
...

所以之前我啱價就買,最初我睇只係$2200,之後兩星期再睇已加左$200,所以唔等,半迫下叫埋啲團友一齊買機票

3千幾咁既價錢,坐cx 好過喇

侯爵府

BKXmas勳章

得意妹媽 發表於 16-12-9 19:42
所以之前我啱價就買,最初我睇只係$2200,之後兩星期再睇已加左$200,所以唔等,半迫下叫埋啲團友一 ...

係呀,我少去旅行冇經驗,下次啱價就買唔好等
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎