用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4892|主題: 869327

百年找换……  

瑪瑙宮

國民生產總值:136420

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
今早打咗五十次才打得通……

預約咗可以直接上樓,冇預約係樓下 lobby 開始排……

今日對 yen, 0.0685.....

pomanlife    發表於 4 天前

寶石宮

國民生產總值:407022

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

Sumyeema1 發表於 16-12-2 15:44

咦, 之前換錢, 次次都叫個fd幫我book, 佢冇同我講過打唔通呢個問題, 莫非佢有專線電話

珍珠宮

國民生產總值:32455

認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

就算打50次都係打得通呀,

我朋友試過打左一朝完全無人聽,肯定打左超過100次。。。

p.s. YEN RATE 好正。。。。

男爵府

國民生產總值:8252

經常系咁喎,打極都冇人聽,
上次有人聽,我話換20萬日圓,
佢都話唔洗留,有貨。
就算預留都祇系真接上樓排,
同肯定有貨

男爵府

國民生產總值:9470

重有得趺

esmehouse    發表於 4 天前

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 16-12-2 15:48
咦, 之前換錢, 次次都叫個fd幫我book, 佢冇同我講過打唔通呢個問題, 莫非佢有專線電話
...

前兩年好快有人聽電話,今年開始,一打就自己斷線...

寶石宮

國民生產總值:407022

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 吸收力勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 秋日勳章 炎夏勳章 春季勳章 冬日勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 2015xmas

Sumyeema1 發表於 16-12-2 15:53
前兩年好快有人聽電話,今年開始,一打就自己斷線...
咁可能cut左人手

侯爵府

國民生產總值:20022

peggy65 發表於 16-12-2 15:52
佢都話唔洗留,有貨。

我真心想請換20萬日圓
同係銀行換差幾多?

因為我成日經過見好多人排
但如果你唔近果邊
又要請假去排個幾鐘
仲要得登坐車去換
時間車費會唔會都抵銷返?

瑪瑙宮

peggy65 發表於 16-12-2 15:52
佢都話唔洗留,有貨。

預約咗,一上到去,只排兩三個,唔使十分鐘走得。

大宅

國民生產總值:1725

aliensss2008 發表於 16-12-2 15:56
我真心想請換20萬日圓
同係銀行換差幾多?

尋日係中x網上銀行換左都係6.82...如果又特登請假特登過海我唔會去囉...除非唱一百幾十萬就去囉

大宅

國民生產總值:1980

回覆 Ada1031 的帖子

電匯同現鈔唔同RATE, 你要睇清係咪買現鈔(通常高D), 不過尋日YEN仲平, 所以你中銀買682都唔奇, 但中銀都係要排排排囉~~

男爵府

國民生產總值:8556

發X鳥仲平喎
0.06845

好似可以wtsapp留貨

侯爵府

國民生產總值:22625

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

我琴日 tst 堅成唱唔洗排隊,日圓@0.0682
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

男爵府

國民生產總值:5006

2015xmas

Ada1031 發表於 16-12-2 16:02
尋日係中x網上銀行換左都係6.82...如果又特登請假特登過海我唔會去囉...除非唱一百幾十萬就去囉
...

中銀真係好方便, 見到個價靚我都會幾千幾千咁入, 到時真係去旅行先至拎出嚟。 又唔使排隊,淨係上網㩒兩下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

水晶宮

國民生產總值:69350

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

katrinamama 發表於 16-12-2 15:52
重有得趺
Agree! 希望跌到0.065

琥珀宮

國民生產總值:158907

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

aliensss2008 發表於 16-12-2 15:56
我真心想請換20萬日圓
同係銀行換差幾多?
20萬yen去中銀換仲好啦, rate仲靚

一樣免手續費

瑪瑙宮

cherryhkl 發表於 16-12-2 16:20
中銀真係好方便, 見到個價靚我都會幾千幾千咁入, 到時真係去旅行先至拎出嚟。 又唔使排隊,淨係上網㩒兩 ...

中銀可以提現鈔?

瑪瑙宮

妹妹貓咪 發表於 16-12-2 16:17

發X鳥仲平喎

發x鳥係邊?

男爵府

國民生產總值:5006

2015xmas

Sumyeema1 發表於 16-12-2 16:24
中銀可以提現鈔?

電匯價

你好急用?

通常我打去約拎yen, 三日就有現鈔。

琥珀宮

國民生產總值:158907

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Sumyeema1 發表於 16-12-2 16:24
中銀可以提現鈔?
online用 tt 價換左先

每日可免手續費提20萬YEN

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎