用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 64|主題: 57069

[淘寶] 集運入倉正常返未呀?

珍珠宮

國民生產總值:44371

搬屋喇,其實都有日用品要買補給,淘唔淘好呢?

王國熱話
仲有4日
又係默書
買股票輸左 $2000
今日我生日

複式洋房

國民生產總值:302

就嚟雙12,準備緊,又嚟瘋購,集運又嚟大混亂啦!

珍珠宮

ty1115 發表於 16-12-2 16:15
就嚟雙12,準備緊,又嚟瘋購,集運又嚟大混亂啦!

唔好嚇我啦!我雙十一無買,19號買4樣野,廿幾號先齊貨,尋日先收貨咋

子爵府

國民生產總值:10927

2015xmas

我都係趁雙12前快D淘多一次,如果唔係好驚又大塞到出年..........到時又過年啦......哎呀~~救命啊~~

珍珠宮

pansy888hk 發表於 16-12-3 20:15
我都係趁雙12前快D淘多一次,如果唔係好驚又大塞到出年..........到時又過年啦......哎呀~~救命 ...

係,有咩急買快D淘!我仲要撞正呢段時間搬屋,真係撞鬼

子爵府

國民生產總值:10927

2015xmas

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
無話可說 發表於 16-12-3 21:56
係,有咩急買快D淘!我仲要撞正呢段時間搬屋,真係撞鬼
OH~~無撞鬼.........有新屋住好開心呀~~咁你搬屋咪淘好多傢具?

珍珠宮

發表於 7 天前 |顯示全部帖子
pansy888hk 發表於 16-12-4 21:28
OH~~無撞鬼.........有新屋住好開心呀~~咁你搬屋咪淘好多傢具?

唔係咩新屋,係排到上公屋喇,等到頸都長!其實都係買日用品,傢俬都都唔使點買,係床囉,香港買算數,唔使煩,都合理價!而家仲睇緊有咩要,執齊晒一次過落黎

pansy888hk    發表於 7 天前
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎