自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

這間收銀個老女人好串及好冇禮貌, 生意好似唔休做咁,但我又不知他是否是老闆娘, 總之他的服務態度差到爆……
食物:人參雞,冇人參味,一啲都冇, 只有係雞湯味……

大宅

chan4664 發表於 16-12-2 15:53
這間收銀個老女人好串及好冇禮貌, 生意好似唔休做咁,但我又不知他是否是老闆娘, 總之他的服務態度差到爆 ...

X=8?

水晶宮

這間收銀個老女人好串及好冇禮貌, 生意好似唔休做咁,但我又不知他是否是老闆娘, 總之他的服務態度差到爆 ...
如何串法 ??

瑪瑙宮

大廚勳章

態度吾好又吾好食。。。吾幫襯囉。。。

喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

公爵府

2024年龍年勳章

回覆 chan4664 的帖子

未食過,但開咗幾個月都好似無咩人食咁.......
本身仲諗住去試下.....

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果係咁, 無下次了

男爵府

回覆樓主:

其他分店都麻麻態度, 最慘係d食物都唔掂

侯爵府

回覆樓主:

遲早收檔

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

真係好静, 叫咩無咩, 真係唔係咁好食, 正常餐5平的, 收銀同我哋講 , 話明下午茶梗係set好曬㗎啦, 淨係得咁多, 午餐 都只不係90-98up蚊一個, 好抵的了……
因為加六蚊就可以無限添飲, 當你要添飲的時候 就好似覺得你貪心的人…… 其實他唔想 我哋要添飲囉…… 啲態度你會感到, 狗眼看人低的態度,你冇$ 吃不起,好似好巴閉的態度…… 我唔會再幫襯的了, 5信,你哋都可以去試試的, 我一直都冇發過任何嘅脾氣, 只有不作聲, 吃完 就算了……

子爵府

回覆:和富炑×韓烤,收銀好串, 冇禮貌

我覺得依家服務行業啲禮貌差左,唔知關唔關有最低工資事,好似唔憂做咁

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆:chan4664 的帖子

男爵府

上次去荃灣果間食午餐又覺得幾好喎,午餐又大份,招呼都幾好喎!之前見成日有團購唔敢買,食過幾好想買又冇出喇

子爵府

我去過沙田過間,態度一樣差!已經冇去好耐

大宅

我去過旺角屯門同天水圍...服務都ok...野吃都可以丫

公爵府

向富臨集團 反影

http://www.meokbang.com.hk

子爵府

我試過係葵芳買麵包,有個女收銀,,,同個客鬧晒交,,,個客走左後,仲係度大大聲講晒粗口,我只係覺得無論邊個錯,都唔好甘樣,,雖然話係街坊店,但客人對店印象都差左啦, 之後有一次買左大提子包,叫佢cut細件d佢無理,仲黑晒面,,唔想再幫親,,甘樣服務態度

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我前幾日打去book,係個女人聽但唔知係咪同一人,我話要坐卡位6:30pm,佢話好難講架4:30已開始晚市未必俾你(把聲係唔休做個tone),之後我話咁6pm 啦,佢話6pm 就一定得。

睇完你咁講,我都係唔去了。

大宅

回覆樓主:

我都去過和富果度一次,好污糟,周圍都係烏繩

男爵府

仲唸住搵日試一次添,慳返!都系去高麗韓國餐廳,雖然舊,但個個好好態度好好人,次次去都好親切的感覺

首頁

尾頁

跳至