用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 25|主題: 869394

結婚10週年,想問下有無餐廳推介,有特別安排或特別優惠?

男爵府

國民生產總值:7145

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
請推介!

子爵府

國民生產總值:12927

你都要俾多d資料,例如西餐還是日本餐?咩budget等等。

如果budget高,可以去d高級d既餐廳。ICC田舍家食端爐燒正呀

珍珠宮

國民生產總值:44266

biloveu 發表於 16-12-2 15:54
請推介!
有咩要求?? 咩特別安排?? TST 1881 嗰邊如何 ??

男爵府

回覆樓主:

多謝2位!想西餐,budget , $2000內

男爵府

國民生產總值:9268

Amigo

彩鑽殿

國民生產總值:801061

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

wooloomooloo

男爵府

國民生產總值:9453

biloveu 發表於 16-12-2 16:12
多謝2位!想西餐,budget , $2000內

你地飲酒嗎?飲同唔飲價錢可以差好遠

男爵府

millennia 發表於 16-12-2 20:34
你地飲酒嗎?飲同唔飲價錢可以差好遠

Thanks all! 我地應該唔會叫酒!

大宅

國民生產總值:1483

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
Morton @ Sheraton

大宅

國民生產總值:1110

Lawyrs 唔錯

大宅

國民生產總值:3411

回覆樓主:

morton,有影相,群waiters 唱生日歌

男爵府

國民生產總值:9079

回覆樓主:

Felix

侯爵府

國民生產總值:23729

kyliema2006 發表於 16-12-3 12:17
morton,有影相,群waiters 唱生日歌
個餐牌仲可以有名同字句添!

水晶宮

國民生產總值:60472

大廚勳章

zxzx 發表於 16-12-3 12:57
Felix

2000吾夠wor
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

複式洋房

國民生產總值:351

回覆:結婚10週年,想問下有無餐廳推介,有特別安排或特別優惠?

morton 美式牛排餐廳 餐牌真係有你名字 可以幫你影相

或者文華扒房 環境好好

amber我驚2k埋唔到單 不過都好正

大宅

國民生產總值:3204

動物勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

回覆:katieng116 的帖子

請問2大1小Sun食dinner,大約幾錢,要好早book 位嗎

大宅

國民生產總值:3204

動物勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 2015xmas

引用:Amigo

原帖由 katieng116 於 16-12-02 發表
Amigo
請問2大1細sun dinner約要幾錢?

大宅

國民生產總值:1651

引用:Quote:原帖由 katieng116 於 16-12-02 發表

原帖由 Irene06 於 16-12-03 發表
請問2大1細sun dinner約要幾錢?
at least 1000 per head
未計加1
講真,我真係唔覺得值呢個價錢
去酒店餐廳好過

男爵府

國民生產總值:9079

seaheart88 發表於 16-12-3 13:32
2000吾夠wor

有個 early dining experience, 8pm 前埋單,四、五百一個人,抵!

大宅

國民生產總值:2658

Tosca @ Ritz Carlton
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎