用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 146|主題: 243146

Dove沐浴露好抵

伯爵府

國民生產總值:17466

畀面勳章

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
可樂4罐庄系2 packs! 我買左再加$40 M巾,多2支豉油,拎到我cc下

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
售二手兒童玩具、摺餐椅
100%新 米妮人型大公仔 $200
BB 公仔 85%新 會叫,可換衫
Japan gals 天然水素水面膜 30片 $120

男爵府

國民生產總值:5931

BK Milk勳章

sasafan 發表於 16-12-2 15:55
可樂4罐庄系2 packs! 我買左再加$40 M巾,多2支豉油,拎到我cc下

大宅

國民生產總值:2988

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

水晶宮

國民生產總值:52221

男爵府

國民生產總值:5533

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 2016夢想成真 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 2015xmas

男爵府

國民生產總值:5521

熱血金章

我通常係藥房買$27枝

男爵府

國民生產總值:7035

cherrielin 發表於 16-12-2 16:18
我通常係藥房買$27枝

哇,$27咁平
我附近要$3X,平萬0少少咋

wcpcelia    發表於 6 天前

子爵府

國民生產總值:10006

cherrielin 發表於 16-12-2 16:18
我通常係藥房買$27枝
1L 裝 or 750ml?

別墅

國民生產總值:916

我附近藥房都係28元一支,1000ml,你咁樣買好貴,仲要送埋D唔健康既飲品

水晶宮

國民生產總值:73595

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

I 大蚊豬   

水晶宮

國民生產總值:51039

動物勳章

回覆:Dove沐浴露好抵

大宅

國民生產總值:1528

剛買了$27支

伯爵府

國民生產總值:18527

回覆:Dove沐浴露好抵

大宅

國民生產總值:1871

我買開$25添啊

民房

國民生產總值:9

回覆樓主:

有時係元朗見到葯房$25 ja

大宅

國民生產總值:2115

scholespang 發表於 16-12-2 21:03
有時係元朗見到葯房$25 ja

請問邊間藥房?地址?謝

子爵府

國民生產總值:13599

好媽媽勳章 畀面勳章

我地果邊賣25蚊一支

子爵府

國民生產總值:13599

好媽媽勳章 畀面勳章

suki0091 發表於 16-12-2 21:27
請問邊間藥房?地址?謝

大橋對面d藥房25蚊

大宅

國民生產總值:3948

su-bb 發表於 16-12-2 20:08
我買開$25添啊

伯爵府

國民生產總值:19865

回覆樓主:

藥房買23至24蚊1000ml
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎