用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 29|主題: 869394

求意見:第一次買lego 送俾個女

大宅

國民生產總值:1483

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
細佬就快出世 希望買盒lego 話係細佬送俾佢
個女三月就兩歲 我自己無玩開lego 想問買邊款好?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

子爵府

國民生產總值:14807

大廚勳章 爸B勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

買圖一會岩啲,始終細要買大粒啲嘅會好啲

象牙宮

國民生產總值:239763

動物勳章 認識瑞士牛牛第一回 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 2015xmas

上面個盒
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

國民生產總值:14324

畀面勳章 2015xmas

wai0824 發表於 16-12-2 16:49
買圖一會岩啲,始終細要買大粒啲嘅會好啲

2款都係大粒架

我揀2,幅圖靚d

大宅

國民生產總值:2743

圖2

大宅

國民生產總值:2663

回覆樓主:

圖二,因為件數多D,會好玩D。將來細佬大左都可以玩。如果佢鍾意公主,都有大粒公主的。

翡翠宮

國民生產總值:79040

回覆樓主:

邊款靚買邊款。

大宅

國民生產總值:2576

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

我買左1, 大部份係lego, 冇人仔冇動物... 買2啦, 有動物, 小朋友玩得開心d.

珍珠宮

國民生產總值:44104

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

我揀2, 動物園好歡樂

彩鑽殿

國民生產總值:801061

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 活躍勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

揀2

珍珠宮

國民生產總值:33524

2。
之前我買左一盒係玩具屋DUPLO,都好正架,可以順便教阿女多D家庭觀念。

子爵府

國民生產總值:10869

2015xmas

(゚∀゚)ww 新目標: 努力存錢, 努力減肥  (ง •̀_•́)ง

男爵府

國民生產總值:9980

寶石宮

國民生產總值:326498

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 2016夢想成真 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

男爵府

國民生產總值:5830

yrinetino 發表於 16-12-2 16:27
細佬就快出世 希望買盒lego 話係細佬送俾佢
個女三月就兩歲 我自己無玩開lego 想問買邊款好?

我有個就黎兩歲既女,我會買2。

水晶宮

國民生產總值:56230

2啦,多D嘢嘛!

水晶宮

國民生產總值:50128

去現時點,多好多款又平好多!

伯爵府

國民生產總值:15481

回覆樓主:

買第二款,第一款好快玩厭,第二款有場景,再大d又有另外玩法

子爵府

國民生產總值:12022

回覆樓主:

2,多吾同配件,佢地玩玩下吾會照圖砌,可以自己創作好多吾同款架。

子爵府

國民生產總值:12059

2,因為有動物人物咁
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎