用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

沙田區媽媽會 今日: 1|主題: 13653

榮光 N 班

洋房

國民生產總值:95

想問大家榮光 N 班大家收到OFFER 未呀??

王國熱話

複式洋房

國民生產總值:135

林之之 發表於 16-12-2 17:02

冇收到

洋房

國民生產總值:65

林之之 發表於 16-12-2 17:02

未收到呀(emoji)

洋房

國民生產總值:80

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
未啞,但有啲家長1/11已經收到

複式洋房

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
socosally 發表於 16-12-5 15:25
未啞,但有啲家長1/11已經收到

咁係咪冇機會喇

洋房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
charis02 發表於 16-12-5 18:33
咁係咪冇機會喇

我打過去問佢話陸續通知,但我記得in既時候明明講話12月通知,點解有d人11月1 就咁快收到既。

洋房

林之之 發表於 16-12-6 10:16
我打過去問佢話陸續通知,但我記得in既時候明明講話12月通知,點解有d人11月1 就咁快收到既。
...
唔係啞,佢係話12月31日前會收到通知啞
但好似1/11收到通知嗰啲都係下午班嘅

別墅

國民生產總值:633

榮光係咪有第二round interview 架?

洋房

cand 發表於 16-12-6 14:59
榮光係咪有第二round interview 架?
佢地明年2月會IN細B

別墅

國民生產總值:633

socosally 發表於 16-12-6 16:53
佢地明年2月會IN細B

知唔知上,下午,全日共收幾多人?

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
回覆 cand 的帖子

咁就唔清楚喇

洋房

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
cand 發表於 16-12-6 23:43
知唔知上,下午,全日共收幾多人?

仲要2月in細B... 天呀。。。
不過我個係大B, 我係申請a. m. 呀,唔通因為咁未知到。 即係等到12月底先算啦。
希望有offer啦

複式洋房

發表於 前天 12:31 |顯示全部帖子
回覆 林之之 的帖子

我果個都係大b, 都未收到, 暫時有一間收左交埋留位費, 但我心儀榮光多d 希望會有offer啦
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎