用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工
培殷幼兒學校出左offer未?

民房

國民生產總值:23

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
同上

王國熱話
貓咪尋主人愛
分享我的(emoji)領養回家時個半月,現在八...
Primal生肉脫水糧(如不能post請取消)
狗老了是否毛會漸白

男爵府

國民生產總值:7321

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

N or K ,我都等緊 我 in k

民房

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
k1 ar...
等待好苦。。。

你in果陣。老師有無傾好耐?有無提1月註冊事宜?

因佢有提。。。唔知系咪人人都會講

男爵府

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
xp2003hk 發表於 16-12-3 01:39
k1 ar...
等待好苦。。。

我今日收到培殷 K1offer la,唔記得有冇提啊

民房

yanlaw0824 發表於 16-12-5 23:47
我今日收到培殷 K1offer la,唔記得有冇提啊
後備生.........唔知仲有無機會......._
你系有兄弟姐妹??

民房

恭喜哂先

民房

後備生.........唔知仲有無機會......._你系有兄弟姐妹??

男爵府

發表於 前天 11:32 |顯示全部帖子
xp2003hk 發表於 16-12-5 23:58
後備生.........唔知仲有無機會......._你系有兄弟姐妹??

有哥哥但唔係讀呢間

別墅

國民生產總值:927

發表於 前天 12:22 |顯示全部帖子
我女都有k1 offer了

民房

發表於 前天 19:34 |顯示全部帖子
Interview 表現唔差.....唔明點解.....

唉.........

男爵府

發表於 昨天 01:07 |顯示全部帖子
xp2003hk 發表於 16-12-6 19:34
Interview 表現唔差.....唔明點解.....

唉.........

好明白你心情,我上年 in.N 班都係咁

男爵府

發表於 昨天 01:08 |顯示全部帖子
雪兒coco 發表於 16-12-6 12:22
我女都有k1 offer了

可能係同學仔啊

別墅

國民生產總值:927

發表於 昨天 05:29 |顯示全部帖子
yanlaw0824 發表於 16-12-7 01:08
可能係同學仔啊

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎