用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 65|主題: 57070

[淘寶] 碳晶移动地暖垫

珍珠宮

國民生產總值:44208

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

有無人淘過? 好唔好用?

王國熱話
三字歌星名接龍-接任何一字,可同音
A-Z 英文名 順序接
三字接龍 接其中一字 (同音都得)part 2
*** 七色彩虹 *** (同音也可)

別墅

國民生產總值:817

你想淘幾大張? 佢有分好多隻size
淘寶重度成癮者

珍珠宮

動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 畀面勳章 2015xmas

fatwai228 發表於 16-12-2 17:29
你想淘幾大張? 佢有分好多隻size
我想要烊兒童地墊咁上下既, 我地鍾意坐地下, 你用過嗎? 硬唔硬? 暖唔暖?

別墅

blackberry 發表於 16-12-2 17:32
我想要烊兒童地墊咁上下既, 我地鍾意坐地下, 你用過嗎? 硬唔硬? 暖唔暖?

我用緊呢張 一開始會有D味 幾厚同ok軟 幾秒就熱好快暖

淘寶重度成癮者

珍珠宮

回覆 fatwai228 的帖子

請問有無link? 電線係咪藏响梳化後就可以?

別墅

blackberry 發表於 16-12-2 17:39

請問有無link? 電線係咪藏响梳化後就可以?
https://item.taobao.com/item.htm?id=538764229648&ali_trackid=2:mm_115966142_14442272_56976024:1480671641_310_1387624103&pvid=19_14.23.136.15_1158_1480671628679

係 電線唔算顯眼
淘寶重度成癮者

珍珠宮

怕小朋友click倒請問係咪可捲埋收藏?

別墅

blackberry 發表於 16-12-2 17:45

係 一定唔會click到
淘寶重度成癮者

別墅

blackberry 發表於 16-12-2 17:45

細細舊 較完溫度就可以飛埋一邊
淘寶重度成癮者

珍珠宮

fatwai228 發表於 16-12-2 17:50
細細舊 較完溫度就可以飛埋一邊
sorry我意思係過完冬後點收埋張墊

大宅

國民生產總值:3756

回覆:blackberry 的帖子

可以卷起的。

別墅

blackberry 發表於 16-12-2 17:59
sorry我意思係過完冬後點收埋張墊
卷起就得
淘寶重度成癮者

侯爵府

國民生產總值:24106

blackberry 發表於 16-12-2 17:25
有無人淘過? 好唔好用?

复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【韩国碳晶移动地暖垫 碳晶电热地板地暖毯电加热地垫地热垫2米超大】¥AAfknhsu¥http://e22a.com/h.17ZXSN?cv=AAfknhsu&sm=3c2c6e

我買呢間 上年買既 今年都開左黎用 完全無問題

剛幫阿媽淘一張

珍珠宮

小草王道 發表於 16-12-2 23:49
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【韩国碳晶移动地暖垫 碳晶电热地板地暖毯电加热地垫地 ...

即係安全啦,老公怕漏電啫

珍珠宮

小草王道 發表於 16-12-2 23:49
复制这条信息,打开(emoji)手机淘宝(emoji)即可看到【韩国碳晶移动地暖垫 碳晶电热地板地暖毯电加热地垫地 ...

侯爵府

blackberry 發表於 16-12-3 00:02

無漏電 好安全 行碳晶好過個d行發熱線既

侯爵府

blackberry 發表於 16-12-3 00:02

買個時留意家中電制位,係邊一角。

叫店家張墊既電制位放邊一角

珍珠宮

小草王道 發表於 16-12-3 07:44
買個時留意家中電制位,係邊一角。

叫店家張墊既電制位放邊一角

謝提醒
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎