用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由報料 今日: 3|主題: 243090

想問下有無jm知呢隻洗潔精邊間759有貨

大宅

國民生產總值:3283

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 熱血勳章 2016夢想成真

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

真係好想搵到唔該jm

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

王國熱話
人肉霸車位 (北潭涌)
大家對於穿拖鞋同高跟鞋駕車
跑步討論區
想買部2手車操車

大宅

國民生產總值:1642

發表於 5 天前 |顯示全部帖子
尋日响農甫道果間見到

男爵府

國民生產總值:9980

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
gigichan910 發表於 16-12-2 17:46
真係好想搵到唔該jm

請問呢隻有什麼優點?

複式洋房

國民生產總值:271

真係好想搵到唔該jm

我之前都係咁搵
其實可以打去hotline問邊度有

伯爵府

國民生產總值:15308

Mann888 發表於 16-12-3 07:46
請問呢隻有什麼優點?

X2

大宅

動物勳章 ILLUMA Inspired by Nature勳章 熱血勳章 2016夢想成真

Mann888 發表於 16-12-3 07:46
請問呢隻有什麼優點?

bb洗奶瓶液,可洗埋碗。同好平。之前特價買$12一支,好好用,但樓下759搵唔到了

wcpcelia    發表於 4 天前

大宅

sheung0829 發表於 16-12-3 07:55
我之前都係咁搵
其實可以打去hotline問邊度有

呢支叫咩

複式洋房

國民生產總值:271

gigichan910 發表於 16-12-3 11:18
呢支叫咩

韓國的 NLM 用黎洗bb食具 佢地知架啦

wcpcelia    發表於 4 天前

伯爵府

國民生產總值:16910

真係好想搵到唔該jm

觀塘協和街有

大宅

sheung0829 發表於 16-12-3 12:21
韓國的 NLM 用黎洗bb食具 佢地知架啦

thx jm,勁呀

大宅

國民生產總值:1245

樂桃猴年勳章 畀面勳章 2015xmas

gigichan910 發表於 16-12-3 11:18
bb洗奶瓶液,可洗埋碗。同好平。之前特價買$12一支,好好用,但樓下759搵唔到了
...

呢家都冇咁平,公價$25再有7折
不過好好用

男爵府

國民生產總值:9044

mirandamui 發表於 16-12-3 13:19
不過好好用

係呀,成日都轉牌又加價。
今日見到同牌子的洗衣液都貴左,原本係正價,今日都變左公價。

男爵府

國民生產總值:9044

真係好想搵到唔該jm

尚德有貨

大宅

mirandamui 發表於 16-12-3 13:19
不過好好用

下,係呀之前買真係好平

別墅

國民生產總值:659

畀面勳章

回覆:想問下有無jm知呢隻洗潔精邊間759有貨

柴灣漁灣邨,下午行完

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

別墅

國民生產總值:668

回覆樓主:

想搭問, 呢隻牌字的洗衣液邊間有貨?

子爵府

國民生產總值:11142

回覆樓主:

樓主要邊區呀?我見過荃灣,荔枝角都有。。

大宅

mm2014 發表於 16-12-3 22:59
想搭問, 呢隻牌字的洗衣液邊間有貨?

粉嶺花都大把

大宅

fionlo1988 發表於 16-12-3 23:12
樓主要邊區呀?我見過荃灣,荔枝角都有。。

我住粉嶺如果荃灣有…都可以去買既
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎