用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

網購天地 今日: 306|主題: 56990

[淘寶] 双11那一家集運快發貨?

大宅

國民生產總值:1096

發表於 4 天前 |顯示全部帖子
今次用多宝,到而家仲未發到貨,嬲到爆!

王國熱話
真空煲燉湯
紅燒肉
吐司白麵包點解切到爛哂
Bruno hot plate 邊度有現貨?

男爵府

國民生產總值:5252

Hot buy都平時一樣!

男爵府

國民生產總值:5481

回覆:双11那一家集運快發貨?

官集4px

洋房

國民生產總值:64

四叶草男生集运已經用過很多次 客服態度特別好 推薦大家使用 通常今天付錢明天就收到 超快手的

大宅

國民生產總值:2140

van_t 發表於 16-12-2 17:53

我都係用多寶,嬲到我死!双11嘅嘢,睇怕双12都唔知收唔收到

別墅

國民生產總值:827

van_t 發表於 16-12-2 17:53

UCBUY 今發明到

男爵府

國民生產總值:5818

新世代今發明到

珍珠宮

國民生產總值:42257

睛靈勳章 陪月勳章 畀面勳章

wendy333 發表於 16-12-2 21:45
官集4px

星期三俾錢集,星期五收貨

複式洋房

國民生產總值:161

回覆 van_t 的帖子

http://www.nanhai-cn.com/index.php今發明到

大宅

國民生產總值:4325

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
小軒軒 發表於 16-12-2 23:35
星期三俾錢集,星期五收貨
無快無慢, 同平時一樣.

複式洋房

國民生產總值:246

發表於 3 天前 |顯示全部帖子
littlepigstar 發表於 16-12-2 22:55
我都係用多寶,嬲到我死!双11嘅嘢,睇怕双12都唔知收唔收到

唉,大獲啦,我11月尾淘到今日都淘緊d野。今日先睇到佢話未搞好雙11 d野。我13號飛去旅行用咖d野
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎