用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 2956|主題: 869655

如果你另一半是明星

子爵府

國民生產總值:13115

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
有時見到啲明星有同圈外女友/男友,或同圈外人結婚。

我就諗,如果我是圈外人,另一半是圈中人,我會好冇安全感。

伯爵府

國民生產總值:18041

iamverysleepy 發表於 16-12-2 19:01

我就諗,如果我是圈外人,另一半是圈中人,我會好冇 ...

冇如果,因為已結婚,但真的不想另一半是名人

洋房

國民生產總值:53

食得咸魚抵得渇!如果一早知佢工作性質就要去學習接受

水晶宮

國民生產總值:65321

好媽媽勳章 醒目開學勳章

回覆樓主:

如果佢係明星,咁我唔想結婚。。。。。

珊瑚宮

國民生產總值:109705

畀面勳章

回覆樓主:

唔一定係明星先無安全感
夫妻版大把例子,尤其中港2邊走果d

男爵府

國民生產總值:5748

ILLUMA Inspired by Nature勳章

回覆樓主:

唔多唔少都會啦

水晶宮

I9528 發表於 16-12-2 21:20
唔一定係明星先無安全感
夫妻版大把例子,尤其中港2邊走果d

摳跛佢雙腳唯有

大宅

國民生產總值:4852

回覆樓主:

你個post令我想起n年前羅嘉良個前妻接受訪問,話超擔心,因為同親佢老公拍劇都係靚女…… 結果大家睇到

珊瑚宮

畀面勳章

kc_01k 發表於 16-12-2 21:21
摳跛佢雙腳唯有

鉸剪會更好

水晶宮

I9528 發表於 16-12-2 21:23
鉸剪會更好

一鳥百鳥

水晶宮

國民生產總值:50417

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 2015xmas

iamverysleepy 發表於 16-12-2 19:01

都會㗎!
一句出去約人傾嘢,都可以令人輾轉反側!

珊瑚宮

畀面勳章

kc_01k 發表於 16-12-2 21:41
一鳥百鳥

以後將把鉸剪貼大門,男人出入都見到,當門神用

珍珠宮

國民生產總值:49341

我個ex唔係明星,但佢個圈子係明星堆。ex同佢地好熟,成日一齊,我都覺得無乜安全感。最好笑我真係响雜誌見過佢地去玩,影到我ex

wcpcelia    發表於 5 天前

子爵府

國民生產總值:14312

畀面勳章

鉸剪會更好

水晶宮

I9528 發表於 16-12-2 21:45
以後將把鉸剪貼大門,男人出入都見到,當門神用

呢啲堅

男爵府

國民生產總值:8034

發表於 5 天前 |顯示全部帖子

引用:Quote:I9528 發表於 16-12-2 21:20 唔一定

原帖由 kc_01k 於 16-12-02 發表
摳跛佢雙腳唯有

珊瑚宮

國民生產總值:109669

ILLUMA Inspired by Nature勳章 動物勳章 最關心BB問題熱投勳章 樂桃猴年勳章 我的育兒心得勳章 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 大廚勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2015xmas

kc_01k 發表於 16-12-2 21:41
一鳥百鳥

笑出聲

珍珠宮

國民生產總值:32425

KulookFung 發表於 16-12-2 21:22
你個post令我想起n年前羅嘉良個前妻接受訪問,話超擔心,因為同親佢老公拍劇都係靚女…… 結果大家睇到 :th ...
風水佬都厄到十年八年掛.

大宅

國民生產總值:4962

同普通人都可以好無安全感,有錢嘅靚仔嘅事業有成嘅口花花嘅是但中一樣都可以大把女仔中埋黎

瑪瑙宮

國民生產總值:136567

鉸剪會更好

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎