用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 4037|主題: 868744

小林止汗啫哩

男爵府

國民生產總值:9237

發表於 昨天 19:09 |顯示全部帖子
請問問九龍區邊度有得買?
我搵咗唔少間萬寧、aeon都唔見有,屋企嗰支就嚟用完啦thx~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

琥珀宮

國民生產總值:182361

hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 2015xmas

發表於 昨天 20:01 |顯示全部帖子

引用:請問問九龍區邊度有得買?我搵咗唔少間萬寧

原帖由 龍蝦 於 16-12-02 發表
請問問九龍區邊度有得買?
我搵咗唔少間萬寧、aeon都唔見有,屋企嗰支就嚟用完啦thx~
打去小林問下

男爵府

國民生產總值:7312

發表於 昨天 20:31 |顯示全部帖子
Logon有賣

複式洋房

國民生產總值:155

發表於 昨天 20:43 |顯示全部帖子
Logon

大宅

國民生產總值:3976

發表於 昨天 21:42 |顯示全部帖子
bbkq 發表於 16-12-2 20:31
Logon有賣

即係邊到

男爵府

發表於 昨天 22:55 |顯示全部帖子
原來logon都有賣
哎呀,今晚入過logon只行咗精品部添

男爵府

國民生產總值:7566

發表於 18 小時前 |顯示全部帖子

我以前係荃灣南豐中心,同佐敦既萬0買過(不過以經好耐.應該係年頭既事)因為用到後尾佢突然止唔到汗味仲皮膚敏感所以無再買.

洋房

國民生產總值:90

發表於 13 小時前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

這個很好用嗎?

男爵府

omax 發表於 16-12-3 03:19
我以前係荃灣南豐中心,同佐敦既萬0買過(不過以經好耐.應該係年頭既事)因為用到後尾佢突然止唔到汗味仲皮膚 ...

用依隻我都試過突然失效止唔到汗味敏感就無~

不過綜合香味、好用度、方便度、功效,暫時都係依隻最好,所以都keep住用

男爵府

bbcelia 發表於 16-12-3 08:23
這個很好用嗎?

我覺得好用呀,微香近乎無味,我唔鍾意d止汗劑咁濃味。

啫哩質地易搽落皮膚,止到汗味。不過都曾經試過有幾次止唔到汗味,唔知點解會咁

洋房

龍蝦 發表於 16-12-3 08:33
我覺得好用呀,微香近乎無味,我唔鍾意d止汗劑咁濃味。

啫哩質地易搽落皮膚,止到汗味。不過都曾經試過有 ...

因為我用Dove果啲敏感,咁啫喱會(痴淋淋)嗎?

男爵府

bbcelia 發表於 16-12-3 08:35
因為我用Dove果啲敏感,咁啫喱會(痴淋淋)嗎?

依隻我無敏感吖
用過其他牌子試過痕,so far用依個無事。

搽嘅開頭會覺得手指笠(用手指搽),但underarms唔覺笠㗎

洋房

發表於 12 小時前 |顯示全部帖子
龍蝦 發表於 16-12-3 08:39
依隻我無敏感吖
用過其他牌子試過痕,so far用依個無事。

謝謝介紹

珍珠宮

國民生產總值:33396

回覆樓主:

呢隻我用止唔到汗味,用返水晶先得~

男爵府

國民生產總值:7063

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我又係最近買唔到,唔通萬寧唔再代理?

大宅

國民生產總值:2474

發表於 11 小時前 |顯示全部帖子

回覆樓主:

坑口站萬0有

男爵府

PinPin 發表於 16-12-3 09:04

我反而同你相反,用水晶止唔到汗味,用依款就止到

男爵府

yame 發表於 16-12-3 09:27
我又係最近買唔到,唔通萬寧唔再代理?

係咯,搵過唔同區幾間萬寧都無

男爵府

Coco0216 發表於 16-12-3 09:47
坑口站萬0有

Thx

大宅

國民生產總值:1327

發表於 9 小時前 |顯示全部帖子
PinPin 發表於 16-12-3 09:04

請問你止汗水晶點用法?我成日覺得自己應該用錯方法
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎