用戶登入

找回密碼 | 註冊

王國facebook
義工

自由講場 今日: 1490|主題: 869614

身份証號碼Z1xxxxxx,大約在咩年出世?  

大宅

國民生產總值:4030

發表於 6 天前 |顯示全部帖子
Z1xxxxxx是否年纪比Z2xxxxxx大?

珍珠宮

國民生產總值:44226

回覆樓主:

好似每幾年就一個英文字母,數字係隨機架!ex大我一年,但我數字係1,佢係3

男爵府

國民生產總值:8985

畀面勳章

回覆樓主:

z 應該係80年代

別墅

國民生產總值:949

回覆樓主:

8x年

別墅

國民生產總值:721

以我既觀察,z2會早出世過 z1

wcpcelia    發表於 5 天前

大宅

國民生產總值:1975

回覆樓主:

我覺得Z1字頭身份證出世年份係由19xx年至20xx年出世既。

伯爵府

國民生產總值:19087

好媽媽勳章

happymother88 發表於 16-12-2 19:26
Z1xxxxxx是否年纪比Z2xxxxxx大?

唔關事,我和老公同年, 係z3, Z0

大宅

國民生產總值:3493

引用:我覺得Z1字頭身份證出世年份係由19xx年至20

原帖由 waiching55 於 16-12-02 發表
我覺得Z1字頭身份證出世年份係由19xx年至20xx年出世既。

大宅

國民生產總值:4255

回覆樓主:

我老公81年,佢係z1

複式洋房

國民生產總值:401

唔係囉 我老公大我幾個月 佢5 我1

大宅

國民生產總值:3199

80後

水晶宮

國民生產總值:52561

Babetoto 發表於 16-12-2 20:02
我老公81年,佢係z1

My hubby also 81 but he is z3
you completed my life <3

公爵府

國民生產總值:25578

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我Z7,8x

伯爵府

國民生產總值:15725

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我同d妹都係80後,我係z3,妹係z7,一個係y唔記得乜

別墅

國民生產總值:716

回覆:身份証號碼Z1xxxxxx,大約在咩年出世?

我88,z9
應該係順住落
我細佬90, Y開始

大宅

國民生產總值:4488

動物勳章 畀面勳章

c6大我兩年,Z4,我反而Z1,我細佬Z7,都唔知點排,唔知關唔關地區事

男爵府

國民生產總值:5629

2015xmas

回覆樓主:

我81年,Z3xxxxx

公爵府

國民生產總值:29978

回覆樓主:

80後

大宅

國民生產總值:2118

我家姐係84年 z1

大宅

國民生產總值:3449

回覆樓主:

我c6 z2 我 z6
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved. 有關我們 | 使用條款 | 免責聲明 | 私穩政策 | 廣告查詢
1.香港服務名牌選舉 公民企業嘉許計劃 中小企組別金獎 2013香港資訊及通訊科技獎 匯豐營商新動力 2013 無煙領先企業金獎 家庭友善僱主 社會資本動力獎 商界展關懷 連續五年標誌 碳審計-綠色機構 有心企業 友商有良 全面關懷大獎 無障礙網頁 - 流動應用程式銀獎