網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

之前都有提過有批貨上月22號出貨, 一直追..WS, 旺旺都唔覆..
結果12月5日收到電郵可以去拎到..
去到自取點, 小姐話批貨其實24號巳到, 要收$10一天倉租..

我當然企硬唔比... 雖然最終都唔駛比, 但搞左好耐..
以後都唔用瘋狂集運..

男爵府

Fiona_yy 發表於 16-12-8 09:21
之前都有提過有批貨上月22號出貨, 一直追..WS, 旺旺都唔覆..
去到自取點, ...

姐係11月24號就到佐 自取點淨係收一日倉錢冇計足?
瘋狂今次真係名譽掃地

子爵府

回覆 s!uMEIMEI 的帖子

佢唔係淨係收一天$10, 係要計足咁多天..
24號至6號係.(因5號好夜先收到電郵, 巳回家).過期14天, 減去3天免倉, 即$11 x 10天=$110
跟住話大家一人一半..
我唔肯...

男爵府

Fiona_yy 發表於 16-12-8 10:19
回覆 s!uMEIMEI 的帖子

佢開話唔係話淨係收一天$10, 係要計足咁多天..

好彩搞得掂咋,噤啲貨有冇多/少?

大宅

下, 咁你電郵係明明12月5日先收到

子爵府

s!uMEIMEI 發表於 16-12-8 11:27
好彩搞得掂咋,噤啲貨有冇多/少?
好彩D貨就無多無少..

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

子爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章

Fiona_yy 發表於 16-12-8 09:21
去到自取點, ...
呢間垃圾真係永不錄用 , 我之前個瘋狂集運POST 都變左HIT POST , 一堆苦主

洋房

呢間正垃圾,唔見我一件貨追佢成兩個星期都唔肯賠,只係話未清倉叫我等

複式洋房

whatsapp唔鬼應機,直接上去佢地office問好過啦!

地址:沙田石門安麗街11號企業中心12樓1222室

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

淘寶女超人 發表於 16-12-9 00:39
whatsapp唔鬼應機,直接上去佢地office問好過啦!

地址:沙田石門安麗街11號企業中心12樓1222室

係,我個日直接剷上去,火都黎!
我都唔係催貨,雙11忙我體諒,但我想改個自取地址一直都冇人覆,電話唔聽,whatsapp唔覆,旺旺唔應!
剷完上去當晚夜一夜先改返個地址,都算...錢就收晒一直唔發貨
而家2張單都係前往香港中,前往左3日
唔講以為歐洲運黎,我仲未收到E mail話取貨,希望唔好俾人屈

別墅

didi28 發表於 16-12-9 00:55
係,我個日直接剷上去,火都黎!
我都唔係催貨,雙11忙我體諒,但我想改個自取地址一直都冇人覆,電話唔聽,whats ...

佢網頁跳咗去第二度…呢間嘢會唔會就咁死咗…

訂咗十樣嘢有7樣到咗佢哋個倉…啱啱諗住上去個網站check下…點知唔知去咗邊…

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

99819925 發表於 16-12-9 04:02

訂咗十樣嘢有7樣到咗佢哋個倉…啱啱諗住上去個網站check下 ...

我又睇到喎

男爵府

訂咗十樣嘢有7樣到咗佢哋個倉…啱啱諗住上去個網站check下 ...

係喎,個網死左?
慘!!!
上星期打包,到今日仲未到自取點
都唔知係咪真係出左貨

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

我今日上左太子自取點,佢問我邊間集運,我話瘋狂,佢答我...冇呀,車未到~
咩今集明到,一個星期都俾少佢呀
未提貨既JM都等下啦

男爵府

didi28 發表於 16-12-9 18:19
我今日上左太子自取點,佢問我邊間集運,我話瘋狂,佢答我...冇呀,車未到~
咩今集明到,一個星期都俾少佢呀:gd ...

我都係太子自取 打比太子話冇貨到,打比瘋狂話揾唔到司機

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

s!uMEIMEI 發表於 16-12-9 18:57
我都係太子自取 打比太子話冇貨到,打比瘋狂話揾唔到司機

混亂到唔識形容,一d跟進都冇
算啦,我等到麻木左,齊晒貨冇穿冇爛已經還得神落

男爵府

didi28 發表於 16-12-9 19:00
混亂到唔識形容,一d跟進都冇
算啦,我等到麻木左,齊晒貨冇穿冇爛已經還得神落
...

我嘅容忍有限度,今日打比瘋狂真係着燈鬧佢

男爵府

係喎,個網址跳咗去第二度

子爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

s!uMEIMEI 發表於 16-12-9 19:03
我嘅容忍有限度,今日打比瘋狂真係着燈鬧佢

佢地都應該俾人鬧到冇晒感覺

首頁

尾頁

跳至