潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆 Dalmatian 的帖子

我買左好3年..應該有...果時都係USD計...都做過1次RETURN...都係FREE SHIPPING...但蝕左個BANK CHARGE....

男爵府

YukisaC 發表於 16-12-9 15:12
正常Givenchy 係唔應該向上對住自己係向下的
i see! thank you for sharing!
if farfetch charges you in HKD, they already earn the FX bid/offer from it.

your refund shall be in HKD too.

子爵府

YukisaC 發表於 16-12-9 15:12
正常Givenchy 係唔應該向上對住自己係向下的

我明你點解嬲
如果不是有farfetxh 個tag
真糸以為假貨

公爵府

YukisaC 發表於 16-12-9 09:46
我一向係Farfetch買過好多野都無問題....但上星期係Farfetch買左个mini pandora就好有問題,正常出貨好快就 ...

子爵府

死啦....
估唔到FARFETCH都賣假貨

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

回覆樓主:

free return + 上門pick up 已經少好多煩惱。
我前兩日都return 咗對RS,因為個扣花咗。
雖然個seller attach 咗張note 話如果我接受佢會平多10% 俾我
但我唔會為咗平幾百蚊去接受對defect 嘅鞋。
我覺得個seller 應該問咗我接唔接受先寄嚟law...
Anyway, shopping should be happy. 唔好激氣。
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

男爵府

回覆樓主:

禁都得,禁都唔退運費

禁止訪問

子爵府

回覆樓主:

版主

大廚勳章 玩具勳章 趣教勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 版主 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

babyislove 發表於 16-12-10 11:16
free return + 上門pick up 已經少好多煩惱。
我前兩日都return 咗對RS,因為個扣花咗。
雖然個seller atta ...

我個case CS 主動話退埋shipping 俾我 。
回家,並不只因為能遮風避雨、吃飽喝暖;
回家,是因為那裡有

「喜樂」「感恩」開始

禁止訪問

大宅

回覆 cffw 的帖子

不過講真係好小部分會咁...不過我冇諗過個袋會咁...個CS都仲咁堅持件貨冇問題

男爵府

我之前又係好似你咁,個袋送到黎好似之前比人用過咁,冇保護貼冇用紙包handle位,仲要條拉鍊氧化曬而家return左個袋,但見佢return返落我信用咭account少左七百蚊一陣send email問下咩事先

子爵府

MommyPanel勳章

kgm 發表於 16-12-14 17:21
我之前又係好似你咁,個袋送到黎好似之前比人用過咁,冇保護貼冇用紙包handle位,仲要條拉鍊氧化曬:igiveup ...

想問下, 你由退貨到退錢, 用左幾耐時間?

男爵府

我一向係Farfetch買過好多野都無問題....但上星期係Farfetch買左个mini pandora就好有問題,正常出貨好快就 ...

我試過全艮但要蝕銀行手續費再有九折下次用,但已無下次

男爵府

ms_maybb 發表於 16-12-14 18:30
想問下, 你由退貨到退錢, 用左幾耐時間?

由佢收番件貨後三四日左右就退返落我信用咭account

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

直接email farfetch 呀

大宅

Omg!!! I just order same pandora mini in orange from the same seller as urs this morning!!!
Can i request refund? (emoji)(emoji)(emoji)(emoji) is the seller selling fake items? So worry(emoji)(emoji)(emoji)

大宅

FATFATBO 發表於 16-12-21 21:15
Omg!!! I just order same pandora mini in orange from the same seller as urs this morning!!!
Can i r ...

No worry...may u that one is no problem...just I unlucky only....can refund ga...but I still hv no receive $$$$....just received payment $$$only......and need pay bank charge lol

大宅

YukisaC 發表於 16-12-21 21:17
No worry...may u that one is no problem...just I unlucky only....can refund ga...but I still hv no ...

So regret.... cannot do refund even if the seller didn't ship the bag yet? (emoji)(emoji)(emoji)
Although its price really attractive... 47xx but i rather to buy from another italy seller who is seller 5xxx just a bit higher...

首頁

尾頁

跳至