親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

Vianness 發表於 16-12-19 19:38
您係學snowboard定Ski ? 尋日喺背包客棧爬文時好好彩搵到個香港人教snowboard,佢呢個雪季都喺龍平,有須 ...

我有需要龍平滑雪教練, PM我

大宅

kpbb 發表於 16-12-15 16:11
我book左私人教練(上網找的),一家四口一齊上堂
有懂普通/英文教練
可以到aplensia 教,.

我都要搵教練呀 ,可唔可以pm我呀

男爵府

請問可以俾ski 教練contact ? 謝謝

複式洋房

有懂普通/英文教練

我也是新年去,可pm 教練的資料給我嗎?

大宅

我係官綱個電郵book, book到28号的教练(family, 4 hrs).

複式洋房

您係學snowboard定Ski ? 尋日喺背包客棧爬文時好好彩搵到個香港人教snowboard,佢呢個雪季都喺龍平,有須 ...

我想要資料,請PM我,謝謝

大宅

好媽媽勳章

有懂普通/英文教練

可介紹給我(emoji)(emoji)

大宅

有懂普通/英文教練

can you pm me?i am now in alpensia,but no coach

大宅

moniquechoy 發表於 16-12-18 09:58
Alpensia 官網BOOK 的

請問是否send email book?

珍珠宮

2018復活節勳章 畀面勳章

係咪剩係教 snowboard?

伯爵府

我都係好遲先決定搵教練,但係full了,佢叫我留waiting,第二人去執死雞,因有人會cancel。我學PM, 2pm-4pm, 英語教練,260000won for 4 family members. 我無買lift pass,因細女無心機學,建議認真滑全日既朋人上午學2-4個鐘,下午再買lift pass玩,4點半會休場到夜場開始,有幼童唔建議玩夜場。

複式洋房

想要教練資料呀。麻煩樓主pm ,thank u

子爵府

回覆樓主:

我原本email去酒店book左佢地ski school嘅教練25號學滑雪,點知學完一日,我仔勁鐘意,落堂即book 埋教練26號再滑,我見佢即時book都有位
其實第一日學4hrs果陣教練已經話我仔可以搭吊車上山滑,果日我細仔又一齊學,但進度無我2仔甘理想,所以教練兼顧唔到,第二日我book左單對單俾我仔,佢一開始教練就同佢上山,完左2hrs lesson之後,我仔已經自己一個搭吊車上山滑啦,仲鐘意到要反香港買full gear

個教練英文ok ga,溝通無難度,得21歲,佢話佢學左ski 4年,snow board3年,佢自己覺得snow board易d,佢話佢學一日就識

大宅

請問可唔可以PM ski 教練資料? 謝謝!

別墅

可否要教練資料

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

phoebe^^ 發表於 16-12-27 07:42
我原本email去酒店book左佢地ski school嘅教練25號學滑雪,點知學完一日,我仔勁鐘意,落堂即book 埋教練26 ...

你仔幾多歲,好叻仔
我囡又係學佐兩個鐘就可搭攬車,細仔就唔得

子爵府

Hugo0804 發表於 17-1-4 15:17
你仔幾多歲,好叻仔
我囡又係學佐兩個鐘就可搭攬車,細仔就唔得

我仔11歲囉,我已plan緊新年再滑

大宅

elainetam 發表於 16-12-15 13:52
可考慮Book 出面的教練
我問過新年檔期
英文教練 400000won for 8 人 有兩個教練

請問是否網上可book?有無聯絡方法?thx

別墅

phoebe^^ 發表於 16-12-27 07:42
我原本email去酒店book左佢地ski school嘅教練25號學滑雪,點知學完一日,我仔勁鐘意,落堂即book 埋教練26 ...

請問可以pm 我detail 呀

別墅

有懂普通/英文教練

請問可以pm 我detail 呀?

首頁

尾頁

跳至