美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有冇J M在健X做過眼袋?阮兆祥代言果間,不用開力

複式洋房

話說我做過微創割眼袋,響大6
陽X醫X 都4年幾前喇, 冇記錯3千蚊左右啦,,,,
我系天生脂肪眼袋

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章

回覆 CarolCheung0527 的帖子

得吾得?
HIMMAMA3  男爵府

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

YY.mama 發表於 16-12-20 09:24
0lxy 專用早上眼霜, 您可以try try

有無相?

別墅

鰻魚仔 發表於 16-12-20 18:40
佢話應該用脂肪填番淚溝的

割完又打返野

禁止訪問

水晶宮

SofiaT_1212 發表於 17-1-28 12:24
但割眼袋始終係手術點都會有風險, 我比較細膽但又貪靚. 所以跟朋友去左Bella試做HIFU,拉返緊面部嘅輪廓同 ...
幾$

男爵府

我一兩年前搵眼科(整形科)醫生做。全程連打針都不痛。2萬8。效果好好。只是頭2日有少少腫。敷左2日冰。之後已經出街靚靚。不講d人不覺我剛做完。到而家朋友見到都仲讚緊。

水晶宮

momo007 發表於 17-1-30 11:14
我一兩年前搵眼科(整形科)醫生做。全程連打針都不痛。2萬8。效果好好。只是頭2日有少少腫。敷左2日冰。之後 ...
割完要不要做好多firm 的跟進?

男爵府

HIMMAMA3 發表於 17-1-30 11:54
割完要不要做好多firm 的跟進?
我一路都有keep住做hifu..但不特別要求眼要做多d..而我做的時候。我同醫生講要自然不要進取。所以都無淚溝呢個問題。我覺得我手術係成功既。

複式洋房

HIMMAMA3 發表於 17-1-21 16:13
回覆 CarolCheung0527 的帖子

得吾得?

得。一開始有啲瘀,四日後化妝可以遮到。

大宅

熱血勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我一個月前都係大陸割咗眼袋

民房

我係天生脂肪型眼袋, 幾年前恨下心喺台灣一次過做曬割雙眼皮同眼袋, 冇記錯好似萬5左右,包埋填淚溝, 以前化左妝都覺得個樣好勊, 而家化左妝對眼真係好有神! 因為做個時已經差唔多30歲, 所以好後悔冇早多幾年做... 不過樓上有SIS提到眼會鬆係真架! 我做之前完全冇哩個問題, 做完之後笑得勁個時眼尾條紋會深左! 不過都冇辦法,因為我係上下眼都割走左D多餘脂肪~ 唯有查返多D眼霜~ 不過個人覺得做左之後個人有自信左, 因為未整之前真係化左妝都唔中意自己個樣!又殘又勊!

大宅

可否PM眼科(整形科)醫生資料?

男爵府

momo007 發表於 17-1-30 11:14
我一兩年前搵眼科(整形科)醫生做。全程連打針都不痛。2萬8。效果好好。只是頭2日有少少腫。敷左2日冰。之後 ...

可pm我醫生資料嗎?

子爵府

回覆 suki1114 的帖子

效果怎樣..
$ ?

邊到做
THX

大宅

加油 發表於 16-12-24 18:52
我又系割多左眼袋位凹左落去,个医生又冇用筆畫住个眼袋位只靠佢用眼來看咁样抽出來冇咁平均而且割完後我 ...
我記得你呀
依家情況點呀? keep住打透明質酸?

大宅

patsueho 發表於 17-1-21 13:13
有冇J M在健X做過眼袋?阮兆祥代言果間,不用開力
唔得啦

大宅

畀面勳章

missbull 發表於 17-2-28 13:24
我記得你呀
依家情況點呀? keep住打透明質酸?

我冇打透明質酸呀!真系吾想放咁多野系塊面到而且透明質酸又要睇医生手勢,我冇朋友試過我真吾敢博。現在做个眼袋都快兩年了,so far好過吾做,就系有淚溝大殺風景囉!仲之都系个句千其吾好搵美容院啲医生,佢地真系好求其而且吾盡責,啲consultant過海就神仙只会耍泰極,我最近又做左受害者,千其吾好幫襯####talk
人在做, 天在看

大宅

少聽人會割眼袋真係有呢個需要咩其實?

首頁

尾頁

跳至