網購天地

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

侯爵府

醒目開學勳章

港島東, 呢排cut左好多自取點喎(我講緊crazx 同4xx).

大宅

請問港島東有邊D系有自提點的集運?

男爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

happypiano 發表於 16-12-25 22:27
港島東, 呢排cut左好多自取點喎(我講緊crazx 同4xx).
主要是自提點本身唔做。quarry bay 檔口我問過當值員工,他話不夠人手唯有結束。好可惜,其實地點相就的。

侯爵府

醒目開學勳章

saiwanho 發表於 16-12-28 04:23
主要是自提點本身唔做。quarry bay 檔口我問過當值員工,他話不夠人手唯有結束。好可惜,其實地點相就的。
...

尋晚我試下淘野,但見到4px仲有鰂魚涌自取點,唔知係真定係未取消??!!

男爵府

happypiano 發表於 16-12-28 08:46
尋晚我試下淘野,但見到4px仲有鰂魚涌自取點,唔知係真定係未取消??!!
...
4px quarry bay.... 他們用多寳個自提點對嗎?
我說關門的那個自提點在萬利廣場裏面。

侯爵府

醒目開學勳章

saiwanho 發表於 16-12-28 15:24
4px quarry bay.... 他們用多寳個自提點對嗎?
...
係, 4PX 係講緊多寶個自提點. 之前CHECK佢地WEBSITE, 唔見有呢個自提點了. 但尋晚試淘野, 仍見到有呢個自提點. 你知不知仲有無呢個自提點呀? 有無LINK 可以睇到資料? 我而家又搵唔番!!
萬利那一個是CRAZZ, 對嗎?

侯爵府

醒目開學勳章

saiwanho 發表於 16-12-28 15:24
...
係, 4PX 係講緊多寶個自提點. 之前CHECK佢地WEBSITE, 唔見有呢個自提點了. 但尋晚試淘野, 仍見到有呢個自提點. 你知不知仲有無呢個自提點呀? 有無LINK 可以睇到資料? 我而家又搵唔番!!
萬利那一個是CRAZZ, 對嗎?

男爵府

happypiano 發表於 16-12-28 21:44
係, 4PX 係講緊多寶個自提點. 之前CHECK佢地WEBSITE, 唔見有呢個自提點了. 但尋晚試淘野, 仍見到有呢個自 ...
萬利好多集運公司都有用,例如“痴綫”,晉越,還有另外一間(我忘了名字),那個柜位不做,我期望快點附近有適合的地點,邊間有我會先試下。

多x那個點我覺得時間不好,看檔那個肥婆態度也不甚友善,我光顧過一次不想再回去。

侯爵府

醒目開學勳章

saiwanho 發表於 16-12-28 22:13
萬利好多集運公司都有用,例如“痴綫”,晉越,還有另外一間(我忘了名字),那個柜位不做,我期望快點附近 ...
哦, 原來萬利個度有咁多間夾埋一齊架, 我以為係2間咋, 另一間我見佢放過D宣傳單張係到, 但唔記得個名.
多X (我係用4XX) 個邊我呢半年用佢, 又無咩野喎, 都係拎完就走囉, 係10月11月就試過拆埋袋先走, 但都無嘈無鬧過. 後來轉用CRAZZ 係因為同事同過快又平, 所以轉用佢試左2, 3轉. 咁快又玩完了!

麻煩你若知道呢頭有新自取點(邊間都好)通知聲呀. 唔該晒.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

saiwanho 發表於 16-12-28 22:13
萬利好多集運公司都有用,例如“痴綫”,晉越,還有另外一間(我忘了名字),那個柜位不做,我期望快點附近 ...
萬利除左你講果兩間,仲有間全民。我都希望附近快d有集運自提點。

男爵府

Oh yeah, there are so many quarry bay or island east Kai Fong around!

Sure, if there is more info, I will share.

首頁

尾頁

跳至