親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

子爵府

回覆:台北日記旅店-台北車站新館

我和阿女住二人房,聖誕期間住了三晚,有一晚應該係Saturday, 晚上我和阿女坐係餐廳裡食外賣,點知去到八點,有酒店職員同我講話酒店供應晚餐,叫我隨便吃,我打了個突,我都吃飽了,點再吃!我只係求其吃了生果。
早餐與我接住住的酒店好。
地方係乾淨的,wifi收得好好,餐廳也收得好好,但浴室花灑水力很強 ; 自助洗衣機無問題,乾衣就完全唔work,乾衣前後沒有兩樣!
租住地下的房,浴室係共用,我入過去,都乾淨的。

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

LLK 發表於 17-1-2 16:55
我和阿女住二人房,聖誕期間住了三晚,有一晚應該係Saturday, 晚上我和阿女坐係餐廳裡食外賣,點知去到八點 ...

乾衣唔得即係點?要等好耐?

子爵府

回覆:kafaye 的帖子

自己調校乾衣時間、温度,我已經跟足指引,結果部乾衣機只識轉動,但沒有烘乾,累我白等一個鐘!

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

LLK 發表於 17-1-2 17:03
自己調校乾衣時間、温度,我已經跟足指引,結果部乾衣機只識轉動,但沒有烘乾,累我白等一個鐘!

...

下,咁最後點乾?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

引用:Quote:StrawberryBB+發表於+16-12-30+23:56

原帖由 yuensiu 於 16-12-31 發表
想問房有幾多個3腳插?我本身都想book 3人房,2大2小,不過又怕到時full 晒upgrade唔到4人房,見4晚,3同4房 ...

差 $30 當然要四人房

之前朋友住過,附近有胡椒餅食

地下茶水間不錯

唯一投訴佢話行去捷運站遠 d ..... 要 10 分鐘左右

不過三人房 $6xx , 叫抵

子爵府

引用:Quote:LLK 發表於 17-1-2 17:03 自己調校乾

原帖由 kafaye 於 17-01-02 發表
下,咁最後點乾?
帶返房用衣架掛,對住風口,都okay, 一晚都乾。

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

chickenwing2006 發表於 17-1-3 03:04
差 $30 當然要四人房

之前朋友住過,附近有胡椒餅食

係呀!我book復活節前4人房4晚先$26xx,包早餐真係好抵

男爵府

yuensiu 發表於 17-1-3 07:34
係呀!我book復活節前4人房4晚先$26xx,包早餐真係好抵
可否告知你在那兒 Book , 我Book $3xxx

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

LLK 發表於 17-1-3 07:11
帶返房用衣架掛,對住風口,都okay, 一晚都乾。

佢個風口好勁的, 所以我只敢訓近門果張床, 近窗果張俾老公訓, 之前試過住幾晚, 都係掛哂衫o係廁所門度等冷氣吹乾.

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

bonme 發表於 17-1-3 09:49
可否告知你在那兒 Book , 我Book $3xxx

我9月尾經agoda到book,依家加晒價,你睇下遲下會唔會平返。
因我訂時 booking.com 要$29xx,agoda 就$26xx

子爵府

引用:Quote:LLK 發表於 17-1-3 07:11 帶返房用衣

原帖由 goo_littlebb 於 17-01-03 發表
佢個風口好勁的, 所以我只敢訓近門果張床, 近窗果張俾老公訓, 之前試過住幾晚, 都係掛哂衫o係廁所門度等冷 ...
係,掛係廁所門外

男爵府

回覆 yuensiu 的帖子

Thanks

伯爵府

bonme 發表於 17-1-3 17:09
回覆 yuensiu 的帖子

Thanks

我16年暑假住兩大兩小學生book雙人床房孩子不用加附加費 好抵住

公爵府

自助洗衣服務要唔要另比錢?

珍珠宮

be 發表於 17-1-6 21:27
我16年暑假住兩大兩小學生book雙人床房孩子不用加附加費 好抵住

咪好迫?我2個,1個8歲,1個5歲。大仔訓覺好似打風咁嫁,細女就睡姿好d,我唔想迫埋一齊訓得咁辛苦都係2張大床好。咁你個時早餐洗唔洗加$呀?

伯爵府

yuensiu 發表於 17-1-7 14:05
咪好迫?我2個,1個8歲,1個5歲。大仔訓覺好似打風咁嫁,細女就睡姿好d,我唔想迫埋一齊訓得咁辛苦 ...

我好遲才決定暑假去,所以無曬三,四人房,我們一家都唔肥,勉強還可以

珍珠宮

be 發表於 17-1-7 14:40
我好遲才決定暑假去,所以無曬三,四人房,我們一家都唔肥,勉強還可以
...

好勁呀我老公一定唔肯同大仔訓嫁

大宅

引用:Quote:yuensiu 發表於 17-1-7 14:05 咪好迫

原帖由 be 於 17-01-07 發表
...
想問早餐要不要計錢?

珍珠宮

babymickey88 發表於 17-3-16 16:20
想問早餐要不要計錢?

我BOOK酒店時是包埋早餐的

大宅

引用:Quote:babymickey88 發表於 17-3-16 16:20

原帖由 yuensiu 於 17-03-16 發表
我BOOK酒店時是包埋早餐的
但你book 二人房,二小朋友食早餐要不要比錢?

首頁

尾頁

跳至