基督家庭

跳至

首頁

尾頁

大宅

我好想下載啲詩歌在手機聽,亦唔介意付合理價錢。但係怕糊塗地中咗毒或做咗其他危險嘢。
請問有啲咩網站/app可做到?

大宅

小余 發表於 17-1-3 02:34
我好想下載啲詩歌在手機聽,亦唔介意付合理價錢。但係怕糊塗地中咗毒或做咗其他危險嘢。
請問有啲咩網站/ap ...

最好可以在買之前試聽!

大宅

我都想知,請share

複式洋房

可以找人在一些可以插入USB手指錄音的电子琴彈奏一些傳統聖詩 piano Music (MP3)下載到手機裡面作為鈴聲。

(註:有很多年代久遠的傳統聖詩曲譜之版權已經成為Public Domain,意思是他們的版權是開放的。)

~ welcome to copy and paste ~

大宅

小果園 發表於 17-1-4 12:16
可以找人在一些可以插入USB手指錄音的电子琴彈奏一些傳統聖詩 piano Music (MP3)下載到手機裡面作為鈴聲 ...

謝謝你的回覆!
我唔係要揾手機鈴聲吖,我係想多聽聽詩歌,可提醒自己基督徒的身份而矣。

伯爵府

我都係聽you tube 咋,想知邊到有得聽too

大宅

heily123 發表於 17-1-6 13:26
我都係聽you tube 咋,想知邊到有得聽too

修改咗heading,希望有人提供好方法。。。

複式洋房

我好想下載啲詩歌在手機聽......

其實你可以在youtube search 個度輸入'基督教詩歌' 或歌名,便可以聽到很多歌了。

~ welcome to copy and paste ~

大宅

小果園 發表於 17-1-8 21:23
其實你可以在youtube search 個度輸入'基督教詩歌' 或歌名,便可以聽到很多歌了。
...

我都係喺youtube聽,但時時會彈出廣告,有些麻煩

首頁

尾頁

跳至