嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

開心吸收勳章 BK Milk勳章

請問各位學習褲 哪一款好用?Moony or Huggies or 白P or Goon???

大宅

Xmas吸收勳章

huggies學習褲唔錯,新出個款白金版質地幾好夠彈性,貼得嚟又唔會勒住

大宅

回覆 ninicole 的帖子

用開舊款就勒住,新款未試過,所以想轉轉

大宅

Xmas吸收勳章

h牌呢個新款褲仔軟熟過舊款好多,轉左之後完全唔會勒到有印,試得過

男爵府

Poo得好勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

HSL16 發表於 17-1-8 10:23
請問各位學習褲 哪一款好用?Moony or Huggies or 白P or Goon???
我用PAMPERS拉拉褲,因為BB係肥脾,我覺得用開依隻都幾FIT個脾位,暫時無滲果D問題。不過我建議夜晚訓果陣用片會好D…我覺得片比褲仔吸。

大宅

用nepik吸水能力最強同質地最柔軟

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

Huggies 舊款會介邊, 新款我未用過但朋友話紅PAT
我自己用緊moony同pampers 兩隻都OK
Pampers 扺用D, 佢個邊位S 型又有性, BB 著得都好舒服

大宅

Xmas吸收勳章

.

大宅

開心吸收勳章 美好大世界2017勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 畀面勳章

我BB用開白P,夠軟熟同透氣好。

男爵府

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

當然白P好!白P吸力強,而且質地柔軟。

大宅

開心吸收勳章

pingufish 發表於 17-2-1 09:18
Huggies 舊款會介邊, 新款我未用過但朋友話紅PAT
我自己用緊moony同pampers 兩隻都OK
Pampers 扺用D, 佢個 ...
之前用開h牌舊版覺得滿意先想試下新版,宜家用緊新版覺得柔軟左bb又無敏感,都係咁好用

禁止訪問

大宅

但白P拉拉褲好難買到呀...
我家附近及上班附近藥房都冇賣

別墅

食得好勳章

我覺得白P 幾好用,仔仔平時郁嚟郁去都不會走位同漏尿。

大宅

我建議可以試吓用白p,我仔仔用左咁耐都冇試過漏尿,又通爽

大宅

goon好用!用過真係唔想轉第二個品牌

別墅

回覆樓主:

白p 最好,乾爽吸水強

大宅

謝謝各位的意見!!
暫時試用白p覺得都幾好用

複式洋房

花王(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)

複式洋房

我推介用pampers拉拉褲,佢個褲型岩曬好動活躍既bb,呀囡由開始學行到現在都係用緊pampers拉拉褲,因為個褲型岩岩好有彈性又唔會係邊位漏尿,最緊要一拉就上,唔怕bb扭計唔比抱片。

首頁

尾頁

跳至